Η μαθητική έκθεση φωτογραφίας «Κεράδες, μπόντ’λες & τσαγίρια!», λοιπόν, εστίασε σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία της Λήμνου.
Έτσι, η καθημερινότητα και η ιστορία της Λημνιάς μάντρας, ζωντάνεψε μέσα από τις φωτογραφίες των παιδιών.
Το έργο, που ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο, σχεδίασε και συντόνισε η Places & Traces ΑΜΚΕ. Υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Παλλημνιακό Ταμείο, το Γυμνάσιο και το ΓΕΛ Μούδρου, και το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Ρεπανιδίου.
https://limnosfm100.gr/limnos/item/76698-se-mia-gemati-aithousa-galioyri-to-ksenagithikan-sti-limnia-mantra-opos-tin-eidan-oi-mathites-photos-video-synentefksi0.html#sigProId7ae898fd94
Σήμερα το πρωί, στο στούντιο του Fm 100, βρέθηκε η Αγγελική Τσέλιου, επικεφαλής της Places & Traces, ο Ραφαήλ Γιανέλλης, συνεργάτης του MedINA και επιστημονικός συνεργάτης του προγράμματος, καθώς και ο φωτογράφος Αλέξανδρος Λαμπροβασίλης ο οποίος καθοδήγησε και εκπαίδευσε τη ματιά και την οπτική των παιδιών.