Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Όταν η αγάπη για τον τόπο γίνεται πράξη | Οι «Κεχαγιάδες» καθάρισαν το Διαπόρι και έδωσαν το παράδειγμα

the roots web banners 06

Όταν η αγάπη για τον τόπο γίνεται πράξη | Οι «Κεχαγιάδες» καθάρισαν το Διαπόρι και έδωσαν το παράδειγμα
09.06.2025 | 07:21

Όταν η αγάπη για τον τόπο γίνεται πράξη | Οι «Κεχαγιάδες» καθάρισαν το Διαπόρι και έδωσαν το παράδειγμα

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Μια ακόμη ζωντανή απόδειξη ότι η φροντίδα για τον τόπο μας ξεκινά από τους ίδιους τους κατοίκους του, αποτέλεσε η εθελοντική δράση καθαριότητας που πραγματοποιήθηκε εχθές, Κυριακή 8 Ιουνίου στην παραλία Διαπόρι, με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τσιμανδρίων «Οι Κεχαγιάδες».

Η συμμετοχή ήταν ενθαρρυντική, το αποτέλεσμα ορατό, ενώ το κλίμα συνεργασίας και προσφοράς σημαντικό. 

Σακούλες, γάντια και υλικά καθαριότητας προσέφερε ο Δήμος Λήμνου, με την αρωγή του Αντιδημάρχου κ. Χαράλαμπου Σκαπέτη, ο οποίος διευκόλυνε σε όλα τα στάδια της δράσης.

Υποστήριξη υπήρξε και από τον ιδιώτη κ. Φώτη Μπλιά, που διέθεσε δωρεάν νερά στους συμμετέχοντες, ενώ ζεστή φιλοξενία περίμενε τους εθελοντές στο ουζερί «Μενέλαος» στο Διαπόρι, όπου η Gina Skapeti και ο Σταύρος πρόσφεραν καφέδες και αναψυκτικά.

«Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, αρκεί να είμαστε ενωμένοι. Το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας», καταλήγει στην ανακοίνωση του ο πολιτιστικός σύλλογος. 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel