Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Άστραψε και βρόντηξε ο Χατζηδιαμαντής για τη στάση της Περιφέρειας μετά το σεισμό (mp3)

banner roots

Άστραψε και βρόντηξε ο Χατζηδιαμαντής για τη στάση της Περιφέρειας μετά το σεισμό (mp3)
02.06.2014 | 13:47

Άστραψε και βρόντηξε ο Χατζηδιαμαντής για τη στάση της Περιφέρειας μετά το σεισμό (mp3)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Άστραψε και βρόντηξε κατά την διάρκεια του έκτακτου μετεκλογικού Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής 30 Μαΐου, ο Δήμαρχος Λήμνου, Αντώνης Χατζηδιαμαντής.

Ο κ. Χατζηδιαμαντής κατά την καθιερωμένη ενημέρωση που παρέχει στην έναρξη του συμβουλίου, αναφέρθηκε εκτεταμένα στα του σεισμού της 24ης Μαΐου και στις κινήσεις που μέχρι σήμερα έχουν γίνει από την μεριά του Δήμου.

Ο Δήμαρχος όμως, δεν παρέλειψε να σχολιάσει την απουσία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, αμέσως μετά το χτύπημα του εγκέλαδου.

Συγκεκριμένα ανέφερε «Υπήρξε τραγική απουσία των Περιφερειακών Υπηρεσιών, αντί για βοήθεια, υπάρχει μια αμετροεπή προσπάθεια ελέγχου για το αν κάναμε σωστά τη δουλεία μας» και συνέχισε «Υπάρχουν τρία έγγραφα με ημερομηνία 29 Μαΐου, που ζητούν από τις υπηρεσίες του Δήμου να απολογηθούν για το αν έκαναν έλεγχο στο νερό με την απειλή για ποινικές και διοικητικές ευθύνες και για τον αν έγινε έλεγχος στις παιδικές χαρές.

Ενημερώνω αυτούς που δεν γνωρίζουν ούτε καν τις αρμοδιότητες τους, που δεν αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα, που δεν ξέρουν καν τι χαρτιά μπαίνουν στο αρχείο τους, ότι η Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου, ενημερώνεται τακτικότητα για τον έλεγχο των νερών αφού τα αποτελέσματα για κάθε έλεγχο που γίνεται από τη Μυτιλήνη, κοινοποιούνται στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Αν λοιπόν δεν διαβάζουν ούτε τα χαρτιά που παίρνουν, τουλάχιστον ας σιωπούν».

Για να δούμε αν θα υπάρξει αντίδραση από την Περιφέρεια και την Περιφερειακή ενότητα Λήμνου.

Ακούστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα 

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel