Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Με το πτυχίο στο χέρι οι απόφοιτοι του Εσπερινού Λυκείου Μύρινας | Ικανοποίηση για την επιτυχία του 3ου Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας (photos)
afoi poriazi
Με το πτυχίο στο χέρι οι απόφοιτοι του Εσπερινού Λυκείου Μύρινας | Ικανοποίηση για την επιτυχία του 3ου Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας (photos)
28.06.2014 | 10:26

Με το πτυχίο στο χέρι οι απόφοιτοι του Εσπερινού Λυκείου Μύρινας | Ικανοποίηση για την επιτυχία του 3ου Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας (photos)

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

 

Χαμόγελα και συγκίνηση επικράτησαν κατά τη διάρκεια της αποφοίτησης των σπουδαστών του Εσπερινου Λυκείου Μύρινας, που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, στον κινηματογράφο Μαρούλα.

Η εσπερινή εκπαίδευση, είναι χωρίς αμφιβολία, ένας από τους πιο ανθρωποκεντρικούς θεσμούς του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος στη χώρα, αποδεικνύοντας ότι ποτέ δεν είναι αργά για μάθηση και εξέλιξη.

Έτσι λοιπόν, με ανάμεικτα συναισθήματα αλλά κυρίως με ικανοποίηση για την εκπλήρωση των στόχων τους, εχθές παρέλαβαν το πτυχίο τους οι 7 πρώτοι απόφοιτοι του εσπερινού λυκείου Μύρινας.

Ο Διευθυντής του Λυκείου Νίκος Ρηγόπουλος εξήρε το ήθος την εργατικότητα, την ωριμότητα και την προσπάθεια για μάθηση από την πλευρά των μαθητών, ενώ παράλληλα μνημόνευσε και την υπεύθυνη καθηγήτρια Στέλλα Μανουσογιωργάκη για την προσφορά της.

Ευχαρίστησε, τέλος, όσους ο καθένας με τον τρόπο και τη συμβολή του, βοήθησαν στην υλοποίηση του 3ου Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας Λήμνου.

Οι απόφοιτοι του Εσπερινού Λυκείου Μύρινας είναι οι εξής:

Πάτσος θωμάς ετών 22

Μαρκάκης Δημήτρης ετών 32

Καβαλέρος Ανδρέας ετών 48

Θεοχάρη - Ψάρρα Σοφία ετών 53

Χατζηγεωργίου Λεωνίδας ετών 21

Αμπελόμου Αθηνά ετών 43

Ντιάνα Στοροζένκο ετών 21

Κατά τα λοιπά στα πλαίσια του 3ου Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας Λήμνου που διοργανώθηκε από την ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου εκτός των άλλων, παρουσιάστηκαν 2 ταινίες μικρού μήκους οι οποίες στην κυριολεξία έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Η 1η ήταν «Το μποτιλιάρισμα»: Σε ένα τυχαίο μποτιλιάρισμα στο λιμάνι της Μύρινας, παρατηρούμε τους «μποτιλιαρισμένους» μέσα από τα μάτια ενός μικρού παιδιού. Τα προβλήματα, οι δυσκολίες και οι αναστεναγμοί των μεγάλων ενοχλούν το μικρό 8χρονο πρωταγωνιστή. Κατεβαίνει από το αυτοκίνητο του, πηγαίνει στα αυτοκίνητα των "μποτιλιαρισμένων", τους κάνει αστείες γκριμάτσες αλλά εκείνοι αρνιούνται πεισματικά να χαμογελάσουν και παραμένουν βυθισμένοι στις σκέψεις τους. Αλλά μια κίνηση του μικρού θα τα αλλάξει όλα. Γιατί ένα παιδί και η μουσική, όλα τα μπορούν...

Η 2η ταινία ήταν «Το μόνον της ζωής του ταξείδιον»: Μία ταινία που θα μπορούσε χωρίς αμφιβολία να αποτελέσει διαφημιστικό σποτ για τη Λήμνο και μάλιστα από τα πιο επιτυχημένα. Εκτυλίσσεται στο γραφείο του Δημάρχου Λήμνου Αντώνη Χαντζηδιαμαντη, ο οποίος το παραχώρησε για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Το επιμύθιον εντυπωσιακό μετά από μια φοβερά έξυπνη παρουσίαση της Λήμνου: Όλα τα μέρη του κόσμου θα τα συναντήσεις αν ταξιδέψεις στη Λήμνο. Πραγματικά εξαιρετική δουλειά. Μας άρεσε ιδιαίτερα και δεν θα εκπλαγούμε αν διακριθεί στο Φεστιβάλ κινηματογράφου Cineμάθεια που διεξάγεται στη Χίο σήμερα και αύριο 28 και 29 Ιουνίου και στο οποίο θα προβληθούν και θα διαγωνισθούν και οι 2 ταινίες.

 


Φωτό: Ανθή Φακιριάδου

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018