Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μούδρος: Αδιάβατο το πεζοδρόμιο μπροστά από τον παιδικό σταθμό | Παράπονα γονέων

AquaBlue WebBanner 750x150 from970

Apothiki Workshops Banner2 750

Μούδρος: Αδιάβατο το πεζοδρόμιο μπροστά από τον παιδικό σταθμό | Παράπονα γονέων
23.07.2026 | 20:15

Μούδρος: Αδιάβατο το πεζοδρόμιο μπροστά από τον παιδικό σταθμό | Παράπονα γονέων

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Σημαντικό πρόβλημα προσβασιμότητας αντιμετωπίζουν καθημερινά οι γονείς που οδηγούν τα παιδιά τους στον παιδικό σταθμό του Μούδρου, σύμφωνα με καταγγελία που λάβαμε, συνοδευόμενη από σχετικό φωτογραφικό υλικό. Όπως αναφέρουν, η πυκνή βλάστηση από τα δέντρα και τις πικροδάφνες που βρίσκονται στο σημείο έχει καταλάβει σχεδόν ολόκληρο το πλάτος του πεζοδρομίου, καθιστώντας τη διέλευση αδύνατη.

Το ζήτημα γίνεται ακόμα πιο έντονο για τους γονείς που μεταφέρουν και μωρά σε καροτσάκια, οι οποίοι, εξαιτίας της κατάστασης, αναγκάζονται να βγαίνουν στον δρόμο, εκθέτοντας τον εαυτό τους και τα παιδιά τους σε κίνδυνο από τα διερχόμενα οχήματα.

Παρά την άποψη που διατυπώνεται ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν δέντρα στο συγκεκριμένο πεζοδρόμιο, το άμεσο αίτημα των γονέων προς τις αρμόδιες υπηρεσίες είναι ο συχνός καθαρισμός και ο ευπρεπισμός του χώρου. Με δεδομένο ότι ο παιδικός σταθμός θα παραμείνει ανοιχτός μέχρι το τέλος του μήνα, οι γονείς ζητούν άμεση μέριμνα ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής πρόσβαση των παιδιών και των συνοδών τους στο σχολείο.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel