Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Άμεση έκκληση για αίμα από συγγενείς ασθενούς από τον Κοντιά
afoi poriazi
Άμεση έκκληση για αίμα από συγγενείς ασθενούς από τον Κοντιά
14.07.2014 | 20:56

Άμεση έκκληση για αίμα από συγγενείς ασθενούς από τον Κοντιά

Συντάκτης/Συντάκτρια: 
Κατηγορία: Λήμνος

Έκκληση για αίμα απηύθυνε εχθές μέσω την προσωπικής της σελίδας στο Facebook νεαρή κοπέλα από τη Λήμνο, της οποίας ο πατέρας νοσηλεύεται τους τελευταίους 4 μήνες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας τους Σισμανογλείου Νοσοκομείου Αθηνών.

Ο λόγος για τη Δέσποινα Ζαγούδη, η οποία παρακαλεί τους κατοίκους της Λήμνου να βοηθήσουν στη θετικότερη εξέλιξη της υγείας του πατέρα της, Χρήστου Ζαγούδη, προσφέροντας λίγο από το αίμα τους. Όπως η ίδια παραδέχεται, όλο αυτό το διάστημα χρειάστηκαν σχεδόν 40 μονάδες αίματος, οι οποίες στην πλειοψηφία τους καλύφθηκαν από εθελοντές αιμοδότες του Κοντιά, από όπου και κατάγεται η ίδια, αλλά και ολόκληρης της Λήμνου.

Δυστυχώς, όμως, οι συνεχείς μεταγγίσεις του ασθενή οδήγησαν σε έλλειψη μονάδων αίματος, οι οποίες και πρέπει να αντικατασταθούν άμεσα.

Για το λόγο αυτό, η βοήθεια των κατοίκων της Λήμνου κρίνεται απαραίτητη και άμεσης ανάγκης.

Η αιμοδοσία πραγματοποιείται με την αναφορά του ονόματος του ασθενή και του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύεται (Χρήστος Ζαγούδης, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Σισμανογλείου Νοσοκομείου Αθηνών).

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018