Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Γιάννης Μπασκόζος: «Υπολειτουργεί το νοσοκομείο της Λήμνου»

banner roots

Γιάννης Μπασκόζος: «Υπολειτουργεί το νοσοκομείο της Λήμνου»
24.07.2014 | 11:04

Γιάννης Μπασκόζος: «Υπολειτουργεί το νοσοκομείο της Λήμνου»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Τη Λήμνο επισκέφτηκε το μέλος της ΠΓ, τομεάρχης του τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Γιάννης Μπασκόζος στα πλαίσια της πολιτικής εξόρμησης του κόμματος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Λήμνου και συναντήθηκε με την Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Λήμνου συζητώντας τα προβλήματα Υγείας που έχουν προκύψει από την πλήρη υποβάθμιση της δημόσιας υγείας στο ακριτικό νησί και ταυτόχρονα καταγράφοντας τις πιθανές λύσεις που οφείλει να δώσει η αριστερή διακυβέρνηση.

Η έλλειψη σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, η παράλογη διασύνδεση του ΓΝ-ΚΥ Λήμνου με το Βοστάνειο της Μυτιλήνης, η έλλειψη σε βασικές ειδικότητες και σε εξοπλισμό έχουν οδηγήσει το Νοσοκομείου Λήμνου σε αδιέξοδο και δυσχεράνει την εργασία των εργαζομένων σε δραματικά επίπεδα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι κατά τη στιγμή της επίσκεψης στο Νοσοκομείο με συνθήκες καύσωνα ο κλιματισμός δεν λειτουργούσε δημιουργώντας μια αφόρητη και ιδιαίτερα επικίνδυνη κατάσταση για τους ασθενείς. Και αυτό, χωρίς προοπτική επισκευής.

Ο Γιάννης Μπασκόζος επισκέφτηκε τις διοικητικές Υπηρεσίες του ΠΕΔΥ Λήμνου και την υπολειτουργούσα ιατρική μονάδα.

Το βράδυ της Τρίτης το μέλος της Π.Γ. μίλησε σε ανοιχτή συνέλευση των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου όπου συζητήθηκε διεξοδικά η τρέχουσα πολιτική κατάσταση και τα αυξημένα καθήκοντα της Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των επερχόμενων πολιτικών εξελίξεων.

 

Πηγή: avgi.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel