Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Περιφερειακή Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου συγχαίρει τους επιτυχόντες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων

afoi poriazi

charitakis banner new

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου συγχαίρει τους επιτυχόντες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων
29.08.2014 | 17:14

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου συγχαίρει τους επιτυχόντες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων

Συντάκτης/Συντάκτρια: 
Κατηγορία: Λήμνος

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου απέστειλε θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων.

Η Διευθύντρια, Μαρία Παπαδανιήλ, δεν παραλείπει να συγχαρεί ακόμη γονείς και εκπαιδευτικούς που στάθηκαν αρωγοί και στήριξαν τα παιδιά στην ιδιαίτερα δύσκολη διαδικασία των εξετάσεων.

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Βoρείου Αιγαίου συγχαίρει θερμά όλους τους μαθητές που πέτυχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις, καταλαμβάνοντας μια θέση στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας.  Η επίτευξη υψηλής βαθμολογίας στις εξετάσεις αυτές είναι αναμφισβήτητα το επιστέγασμα κοπιώδους και πολυετούς μελέτης.

Η επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις αλλά και η επιλογή σχολής που έκαναν οι μαθητές μας σηματοδοτούν μια νέα περίοδο στη ζωή τους με καινούργιες εμπειρίες, γνώσεις, πολλαπλές ευκαιρίες ακαδημαϊκής διάκρισης και αξιόλογες επαγγελματικές προοπτικές. Ευχόμαστε από καρδιάς οι επιλογές και η πορεία τους να είναι αντάξιες της προσωπικής αξίας, των ονείρων και των υψηλών προσδοκιών τους.

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι αφανείς ήρωες της προσπάθειας αυτής, οι γονείς και οι κηδεμόνες, που πίστεψαν, ενέπνευσαν και στήριξαν ηθικά και ουσιαστικά τα παιδιά αυτά σε κάθε βήμα τους. Είμαστε βέβαιοι ότι, η συμβουλή, το έμπρακτο ενδιαφέρον και η συνεχής παρουσία τους στη φοιτητική πλέον ζωή των μαθητών μας θα αποτελέσουν εχέγγυο για μια πολύ λαμπρή, σταθερή και επιτυχημένη σταδιοδρομία.

Ιδιαίτερη αναφορά και πολλούς επαίνους αξίζει να κάνουμε στα στελέχη μας και στους ίδιους τους λειτουργούς της εκπαίδευσης, οι οποίοι φρόντισαν να κρατήσουν ακμαίο το ηθικό των υποψηφίων μας, να τους εφοδιάσουν με γνώσεις ζωής και να τους δώσουν τη δυνατότητα να διαγωνιστούν ισότιμα μέσα από μια αξιόπιστη και αδιάβλητη διαδικασία.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να απευθυνθούμε στους μαθητές μας οι οποίοι, παρά τις προσπάθειες τους, δεν κατόρθωσαν αυτήν τη χρονιά να πετύχουν την εισαγωγή τους στο ίδρυμα της επιλογής τους. Οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι μια απαιτητική εξεταστική διαδικασία, η οποία δρομολογεί αλλά, σε καμία περίπτωση, δεν εξασφαλίζει, ούτε καθορίζει την επιτυχία στη ζωή και την επαγγελματική αποκατάσταση. Ας κρατήσουν, λοιπόν, την εμπειρία των εξετάσεων ως εφαλτήριο για νέες πιο δυναμικές προσπάθειες προκειμένου να κατακτήσουν τους στόχους και τα όνειρά τους.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018