Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Εναρκτήριο μήνυμα της σχολικής χρονιάς για τους μαθητές της Λήμνου

afoi poriazi

charitakis banner new

Εναρκτήριο μήνυμα της σχολικής χρονιάς για τους μαθητές της Λήμνου
01.09.2014 | 09:01

Εναρκτήριο μήνυμα της σχολικής χρονιάς για τους μαθητές της Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Εναρκτήριο μήνυμα απέστειλε η Περιφερειακή Διευθύντρια Α/θμιας και Β/θνιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου για την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2014 – 2015.

Το μήνυμα αναφέρει:

«Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση απευθύνω το σημερινό εναρκτήριο μήνυμα για το νέο σχολικό έτος 2014-2015.  Ως μέλος της εκπαιδευτικής οικογένειας έχω την ευκαιρία κάθε Σεπτέμβρη να βιώνω ένα νέο ξεκίνημα σε μια πορεία που, μαζί με τους συναδέλφους και τα μαθητές, έχουμε τη μοναδική δυνατότητα να συναποφασίζουμε και να διαμορφώνουμε. Εύχομαι, λοιπόν, ολόψυχα η διδακτική χρονιά που ξεκινά να είναι για όλους εξαιρετικά δημιουργική, ενδιαφέρουσα και να επιφυλάσσει πολλές χαρές, επιτυχίες και ευκαιρίες βελτίωσης.

Ένα ζεστό καλωσόρισμα σε όλα τα παιδιά μας και, κυρίως, στους μικρούς μαθητές που για πρώτη φορά θα καθίσουν στα σχολικά θρανία, καθώς και τους μαθητές που τώρα ξεκινούν το Γυμνάσιο ή το Λύκειο. Θερμές ευχές για επιτυχία και πρόοδο σε όλα τα παιδιά μας τα οποία διαβεβαιώνουμε ότι είναι για εμάς τους εκπαιδευτικούς η άμεση προτεραιότητα.

Σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του Βορείου Αιγαίου, θα ήθελα να εκφράσω, για άλλη μια φορά, την αρχική μου δέσμευση για σκληρή προσωπική εργασία και συναίσθηση ευθύνης, προκειμένου επιτύχουμε -όλοι μαζί- τους συλλογικούς εκπαιδευτικούς στόχους που αξίζει η Περιφέρειά μας. Η θέση την οποία κατέχω συνιστά για εμένα ύψιστη τιμή, καθώς έχω την τύχη να εκπροσωπώ ένα δυναμικό στελεχών, εκπαιδευτικών και μαθητών πραγματικά αξιόλογο σε κάθε επίπεδο.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, αλλά και όλες οι διοικητικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες μας, είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου, εκπαιδευτικού, γονέα-κηδεμόνα, μαθητή και πολίτη, ανοιχτές σε κάθε πρόταση ή προβληματισμό». 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018