Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Πολιτισμός>>Ο Al Pacino θα υποδυθεί τον Αριστοτέλη Ωνάση

banner roots

Ο Al Pacino θα υποδυθεί τον Αριστοτέλη Ωνάση
23.06.2013 | 22:06

Ο Al Pacino θα υποδυθεί τον Αριστοτέλη Ωνάση

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Πολιτισμός

Ο Meirelles, ο Βραζιλιάνος σκηνοθέτης που έγινε γνωστός για τις ταινίες "City of God" και "The Constant Gardener", λέει πως η ταινία θα έχει παρόμοιο ύφος με εκείνη του "Νονού", με κεντρικό όμως χαρακτήρα τον Αριστοτέλη Ωνάση.


Πρόκειται για προσαρμογή του αμφιλεγόμενου βιβλίου του Peter Evans "Nemesis: The True Story of Aristotle Onassis, Jackie O, and the Love Triangle" (Νέμεσις: Η αληθινή ιστορία του Αριστοτέλη Ωνάση, της Τζάκι Ο και το Ερωτικό τρίγωνο), το οποίο έφερε αναστάτωση στην οικογένεια των Κένεντι, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Braulio Mantovan.

Ο Evans, ένας ερευνητής δημοσιογράφος, έγραψε για τη μεγάλη αντιπάθεια που υπήρχε ανάμεσα στον Ωνάση και τον Μπομπ Κένεντι. Για πολλές δεκαετίες, το αμοιβαίο μίσος των δυο αντρών συνεχώς αυξάνονταν, όπως και ο ανταγωνισμός για την κατάκτηση της χήρας του νεκρού Αμερικανού Προέδρου Τζον Κένεντι, Τζάκι.

Ο συγγραφέας αποκαλύπτει στο βιβλίο ότι το ερωτικό τρίγωνο Κένεντι-Ωνάση-Τζάκι τοποθετεί τον Έλληνα εκατομμυριούχο, ο οποίος παντρεύτηκε την Τζάκι το 1968, στο επίκεντρο της δολοφονίας του Μπομπ Κένεντι.

Ο Michael Fassbender έχει επιλεχθεί για τον ρόλο του Μπομπ Κένεντι. Τα γυρίσματα έχουν προγραμματιστεί να αρχίσουν τον Σεπτέμβριο, ενώ δεν έχει βρεθεί ακόμα η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Τζάκι.

Πηγή: hollywood.greekreporter.com

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το