Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Τεχνολογία>>Σχεδόν πλήρης πλέον η web έκδοση του Instagram

banner roots

Σχεδόν πλήρης πλέον η web έκδοση του Instagram
06.02.2013 | 15:35

Σχεδόν πλήρης πλέον η web έκδοση του Instagram

Συντάκτης:  Ανδρέας Τσεκούρας
Κατηγορία: Τεχνολογία

 Από χθες, το Instagram προσφέρει στους 90 εκατομμύρια χρήστες του τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το «φωτογραφικό δίκτυο» από τον υπολογιστή τους σχεδόν όπως και στην «έξυπνη» συσκευή τους.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να επισκεφθούν τη διεύθυνση Instagram.com και να πληκτρολογήσουν τους κωδικούς τους, ώστε να εμφανιστεί στην οθόνη του PC τους η ροή των φωτογραφιών των «φίλων» τους. Οι εικόνες προβάλλονται με αντίστροφη χρονολογική σειρά ενώ, με διπλό «κλικ» σε κάποια από αυτές, μπορεί κανείς να προσθέσει το σχόλιό του ή να κάνει «like».

Η μόνη διαφορά της web έκδοσης από τις εφαρμογές του Instagram για τις φορητές συσκευές είναι ότι, στην περίπτωση της πρώτης, ο χρήστης δεν έχει δυνατότητα να αναρτήσει κάποια νέα φωτογραφία. Κάτι που σημαίνει πως η προσθήκη καινούριου οπτικού υλικού είναι το σημαντικό χαρακτηριστικό που εξακολουθεί να ξεχωρίζει τη mobile έκδοση του δικτύου.

Σύμφωνα με το σάιτ τεχνολογίας Cnet, προκαλεί απορία το γεγονός ότι για τη βελτίωση της web έκδοσης χρειάστηκαν δύο ολόκληρα χρόνια, από τη στιγμή που η εμπειρία χρήσης του Instagram από φορητά PC και λάπτοπ παραμένει περιορισμένη.

Η απάντηση που δίνει ο συνιδρυτής του «φωτογραφικού δικτύου» Kevin Systrom, μέσα από ανάρτηση στο μπλογκ του, είναι πως μέχρι σήμερα η εταιρεία ήταν προσανατολισμένη στο πώς θα κάνει καλύτερο τον διαμοιρασμό εικόνων αποκλειστικά μέσα από τις φορητές συσκευές. Πλέον, επιδιώκει να δώσει τη δυνατότητα στα μέλη της να παρακολουθούν τους «φίλους» τους μέσα από και άλλα τερματικά – όπως τους υπολογιστές ή τα tablet.

Πηγή: kathimerini.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το