Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Βρετανία: Ο πρίγκιπας Χάρι συνεχίζει να ασκεί τα βασιλικά καθήκοντά του
Βρετανία: Ο πρίγκιπας Χάρι συνεχίζει να ασκεί τα βασιλικά καθήκοντά του
16.01.2020 | 11:18

Βρετανία: Ο πρίγκιπας Χάρι συνεχίζει να ασκεί τα βασιλικά καθήκοντά του

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Διεθνή

Γράφει ο Βύρων Καρύδης

Ο δούκας του Σάσεξ στα πλαίσια των βασιλικών καθηκόντων του θα κάνει σήμερα την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή του από τότε που μαζί με την σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν ότι παραιτούνται των βασιλικών υποχρεώσεων τους και ότι επιθυμούν να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι, μετέδωσε σήμερα το πρωί το BBC.

Στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ο πρίγκιπας Χάρι θα προεδρεύσει της κλήρωσης των ομίλων που θα συμμετάσχουν στο παγκόσμιο κύπελλο ράγκμπι και το οποίο θα πραγματοποιηθεί το 2021 στην Αγγλία.

Στην επίσημη εκδήλωση ο δούκας του Σάσεξ θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με εκπροσώπους των ομάδων των 21 χωρών που θα λάβουν μέρος στους αγώνες καθώς και με παιδιά που συμμετέχουν σε σχολικές ομάδες ράγκμπι.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι μετά τη σημερινή κλήρωση ο πρίγκιπας Χάρι θα αναχωρούσε για τον Καναδά για να συναντήσει την σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα όμως με μια πηγή που επικαλείται το πρακτορείο Press Association - " ο Δούκας θα παραμείνει στη Βρετανία επειδή έχει να κάνει ορισμένες επίσημες συναντήσεις στις αρχές της επόμενης εβδομάδας".

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018