Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Χάρι και Μέγκαν: Η νέα βιογραφία του πιο πολυσυζητημένου αυτή τη στιγμή ζευγαριού στον κόσμο

banner roots

Χάρι και Μέγκαν: Η νέα βιογραφία του πιο πολυσυζητημένου αυτή τη στιγμή ζευγαριού στον κόσμο
25.07.2020 | 14:01

Χάρι και Μέγκαν: Η νέα βιογραφία του πιο πολυσυζητημένου αυτή τη στιγμή ζευγαριού στον κόσμο

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Διεθνή

Γράφει ο Βύρων Καρύδης

Υπάρχει πολύς ενθουσιασμός στις εφημερίδες του Σαββάτου για ένα νέο βιβλίο - το οποίο κυκλοφορεί σε σειρές στην εφημερίδα The Times - το οποίο διερευνά τη ρήξη που ώθησε τον δούκα και την δούκισσα του Σάσεξ να εγκαταλείψουν τα βασιλικά καθήκοντα και να μετακινηθούν στο Λος Άντζελες.

Οι συγγραφείς του βιβλίου Finding Freedom – Βρίσκοντας την Ελευθερία” περιγράφουν μια ατμόσφαιρα “δυσπιστίας, πικρίας και δυσαρέσκειας” - καθώς ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν πίστευαν ότι υπονομεύονταν από τους “άντρες με τα γκρι κοστούμια”, τους συμβούλους της βασίλισσας Ελισάβετ και των ανακτόρων, με πρόθεση να μειώσουν τη δημοτικότητά τους.

Φοβούμενοι ότι δεν θα μπορούσαν να δουν τη Βασίλισσα όταν επέστρεψαν από ένα ταξίδι στον Καναδά νωρίτερα φέτος , το ζευγάρι λέγεται ότι "έπαιξε με την ιδέα" να πάει κατευθείαν από το αεροδρόμιο στο παλάτι και να κάνει στην Ελισάβετ μια “ξαφνική επίσκεψη” - αλλά είχε δεύτερες σκέψεις και δεν τόλμησε τη συνάντηση για να αποφευχθεί μια "δυσάρεστη κατάσταση".

Το βιβλίο περιγράφει επίσης την προφανή απογοήτευση του πρίγκιπα Χάρι για το επίπεδο της εχθρότητας που αντιμετώπιζε αυτός και η σύζυγός του στο διαδίκτυο.

Ο πρίγκιπας Χάρι και ο Μέγκαν επιμένουν ότι το βιβλίο βασίζεται αποκλειστικά "στις εμπειρίες των συγγραφέων ως μέλη της ομάδας των δημοσιογράφων που καλύπτουν την βασιλική οικογένεια".

Η Sun σημειώνει ότι η βιογραφία περιέχει "εντυπωσιακές" λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν αντιμετωπίστηκαν από τους “αυλικούς του Μπάκιγχαμ” και για την πικρία και τη δυσαρέσκεια που προκλήθηκαν από την αυξανόμενη διεθνή δημοτικότητά τους.

Η Daily Mirror εκτιμά ότι παρέχει μια πολύτιμη εικόνα για τις σκέψεις του ίδιου του ζευγαριού - παρόλο που o Χάρι και η Μέγκαν δεν έδωσαν καμία συνέντευξη στους συγγραφείς του βιβλίου.

Οι συγγραφείς, Omid Scobie και Carolyn Durand, τονίζουν στους Times ότι βασίσθηκαν σε μαρτυρίες από επαφές που είχαν σφυρηλατηθεί κατά τη διάρκεια της περιόδου που κάλυπταν τις εξελίξεις που αφορούσαν τη βασιλική οικογένεια.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel