Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Το Περιφερειακό Τμήμα Βορείου Αιγαίου της ΕΣΗΕΠΗΝ καταγγέλλει την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου
pame boreio aigaio

Το Περιφερειακό Τμήμα Βορείου Αιγαίου της ΕΣΗΕΠΗΝ καταγγέλλει την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου
21.11.2012 | 12:17

Το Περιφερειακό Τμήμα Βορείου Αιγαίου της ΕΣΗΕΠΗΝ καταγγέλλει την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Ελλάδα

Το Περιφερειακό Τμήμα Βορείου Αιγαίου της ΕΣΗΕΠΗΝ  με ανακοίνωση του, καταγγέλλει την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου για την απαράδεκτη όπως τη χαρακτηρίζει συμπεριφορά της, απέναντι στους δημοσιογράφους της Λέσβου, που κάλυψαν τη Δευτέρα, την πρώτη επίσκεψη του Υπουργού και βουλευτή του νομού Χίου, στη Μυτιλήνη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση  των δημοσιωγράφων της Μυτιλήνης, ο Υπουργός, Κωστής Μουσουρούλης, που είχε προσκαλέσει σε συνέντευξη τύπου, δεν φρόντισε δια του γραφείου του να ειδοποιήσει τα ΜΜΕ για αλλαγή του προγράμματος, με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι να περιμένουν άσκοπα για περισσότερο από μιάμιση ώρα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε απώλεια εργασιακού χρόνου.

Ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Σπιλάνης, απαντώντας στη συνάδελφο Ανδρονίκη Κουτσαβλή, που δικαιολογημένα τον ρώτησε γιατί τέτοια καθυστέρηση, την αντιμετώπισε με προσβλητικό, υπεροπτικό και απαξιωτικό τρόπο, παραπέμποντάς την για το ρεπορτάζ της συνέντευξης στο δελτίο τύπου του Υπουργείου.

Θεωρούμε πως τέτοιου είδους υποτιμητικές στάσεις, που ξεχειλίζουν απ’ το έλλειμμα σεβασμού απέναντι σε εργαζόμενους και στην δουλειά τους, παραπέμπουν σε νοοτροπίες άλλων εποχών, καταδικαστέων στην κοινωνική συνείδηση. Σε κάθε περίπτωση οφείλουν να γνωρίζουν τα κυβερνητικά στελέχη, πως μετερχόμενα τέτοιων μεθόδων, όχι μόνο δεν πτοούν το επαγγελματικό μας σθένος, αλλά δυναμώνουν το χρέος μας για σωστή ενημέρωση.

                                     

Μοιραστείτε τοcharitakis new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018