Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Μετά τη γιγαντιαία μελιτζάνα και την τεράστια πιπεριά η Λέσβος "ξαναχτυπά" (photos)

banner roots

Μετά τη γιγαντιαία μελιτζάνα και την τεράστια πιπεριά η Λέσβος "ξαναχτυπά" (photos)
05.02.2015 | 09:32

Μετά τη γιγαντιαία μελιτζάνα και την τεράστια πιπεριά η Λέσβος "ξαναχτυπά" (photos)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Μετά τη γιγαντιαία μελιτζάνα και την τεράστια πιπεριά, η Λέσβος «ξαναχτυπά» με το σούπερ μανιτάρι και το τεραστίων διαστάσεων λάχανο.

Όπως αναφέρει το lesvosreport.gr, λάχανο τεραστίων διαστάσεων έκοψε από το χωράφι του στην Αγία Παρασκευή Λέσβου ένας γεωργός.

Ο κάτοικος της Αγίας Παρασκευής, κατάφερε να αφήσει έκπληκτη την οικογένεια του στο σπίτι, με ένα λάχανο το οποίο ζυγίζει 11 κιλά!

Όπως τονίζει ο ίδιος στο kalloninews.gr δεν χρησιμοποιεί φυτοφάρμακα και αυτή ήταν η πρώτη φορά που αντίκρισε ένα τόσο μεγάλο λάχανο. Οι φωτογραφίες κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο των social media

Εν τω μεταξύ, ο Αντώνης Χιώτης κάτοικος Σιγρίου γράφει στη σελίδα του στο facebook:

«Το καλοκαίρι γνωρίσαμε τη γιγαντιαία μελιτζάνα βάρους 5 κιλών που παρήχθη στο Σίγρι και τη γιγαντιαία πιπεριά που υπάρχει στο καφενείο.

Κι ήρθε η ώρα που ο Βασίλης Μολιός μου παρουσίασε, ένα σούπερ-μανιτάρι, μια ρίζα μανιταριών, με 72 καπελάκια! Ναι, 72 μανιτάρια σε μια μανιταριά και μάλιστα άγρια, αυτοφυή, από την εξοχή του Σιγρίου!

Τα άγρια μανιτάρια στο χωριό μας είχαν μια έξαρση παραγωγής το Νοέμβριο, αλλά πολύ γρήγορα σταμάτησαν κι όσα βρισκόταν ήταν χαλασμένα, σκουλικιασμένα και ακατάλληλα για κατανάλωση. Αυτό όμως το "σετ", ήταν μια χαρά!»

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το