Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Απόψε ανάβουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στο Σύνταγμα

banner roots

Απόψε ανάβουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στο Σύνταγμα
11.12.2012 | 15:08

Απόψε ανάβουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στο Σύνταγμα

Συντάκτρια:  Κυριακή Κατσάκη
Κατηγορία: Ελλάδα

 Απόψε, ανάβουν τα φώτα των 16 χριστουγεννιάτικων δέντρων, που θα κοσμούν την πλατεία Συντάγματος την περίοδο των εορτών. Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων περιλαμβάνουν μουσική, θεατρικά δρώμενα, εκπαιδευτικά προγράμματα, κάλαντα, κλόουν, ακροβάτες, ζογκλέρ, εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, χορό, ξωτικά και παραμύθια και κουκλοθέατρο.

 

Στην πλατεία Συντάγματος μπροστά από τη χριστουγεννιάτικη σύνθεση, θα στηθεί ένα παγοδρόμιο 200 τ.μ., που θα λειτουργεί δωρεάν, καθημερινά την περίοδο των εορτών. Την εορταστική ατμόσφαιρα συμπληρώνουν η Συμφωνική Ορχήστρα και η Big Band του Δήμου Αθηναίων.

Η πλατεία Κλαυθμώνος θα αποτελεί το κέντρο της μουσικής με 20 συγκροτήματα που θα παίζουν από τις 21 έως τις 29 Δεκεμβρίου.

Στο Μοναστηράκι, ομάδες χορού και μουσικοί θα δημιουργήσουν ατμόσφαιρα γιορτής από τις 22 έως τις 29 Δεκεμβρίου.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Δήμος Αθηναίων θα υποδεχθεί το νέο χρόνο από τον πεζόδρομο του Αποστόλου Παύλου με τα μουσικά σύνολα του δήμου και τους «Μπλε».

Από την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου έως τις 4 Ιανουαρίου, 550 μουσικοί θα διασκεδάζουν τον κόσμο σε 30 πλατείες και Λέσχες Φιλίας της πρωτεύουσας. (Το αναλυτικό πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του Δήμου Αθηναίων).

Για τα παιδιά

Οι παιδικές εκδηλώσεις ξεκινούν το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου με χριστουγεννιάτικα εργαστήρια. Από το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου έως τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου θα λειτουργεί καθημερινά στην πλατεία Συντάγματος 12.00-14.00 εργαστήρι κατασκευής παιχνιδιών.

Στην πλατεία Συντάγματος, από το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου έως και το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου (εκτός από τις 25 και 26 Δεκεμβρίου), ο Ρολάν Ζε θα διασκεδάζει με το κοινό και θα εισάγει μικρούς και μεγάλους στο μαγικό κόσμο της παντομίμας 12.00 - 16.00.

Οι εκδηλώσεις στην πλατεία Συντάγματος κορυφώνονται από τις 22 Δεκεμβρίου και έως τις 5 Ιανουαρίου με θεατρικά παιχνίδια, εργαστήρια και αφήγηση παραμυθιών.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel