Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Αγριος ξυλοδαρμός της food blogger Στεφανίας Τζαφέρη στην Κρήτη

banner roots

Φωτογραφία: SKAI Κρήτης / Twitter Φωτογραφία: SKAI Κρήτης / Twitter
16.10.2021 | 18:41

Αγριος ξυλοδαρμός της food blogger Στεφανίας Τζαφέρη στην Κρήτη

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Ελλάδα

Τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου -συνοδευόμενη από οργισμένα σχόλια- έχει κάνει η φωτογραφία της food blogger από την Κρήτη Στεφανίας Τζαφέρη, μετά τον ξυλοδαρμό που υπέστη από τον σύντροφό της.

Η επίμαχη ανάρτηση έγινε το πρωί της Παρασκευής, με τη Στεφανία Τζαφέρη να γράφει τέσσερις λέξεις: «Έτσι για να υπάρχει». Η ανάρτησή της στο Twitter:

Η εικόνα της προκάλεσε ένα κύμα συμπαράστασης από χρήστες του Twitter και άλλων μέσων, οι οποίοι προσφέρθηκαν να τη βοηθήσουν με χρήματα -για τα δικαστικά έξοδα, δίνοντας το τηλέφωνό τους για να επικοινωνήσει, ακόμα και με τη φυσική τους παρουσία για να αποτρέψουν, τυχόν, νέα επίθεση από τον δράστη.

Κακοποίηση food blogger στην Κρήτη: Πού βρίσκονται οι έρευνες

Όπως νωρίτερα έγραψε το iefimerida.gr, μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί τίποτε επίσημο από την ΕΛ.ΑΣ για το συμβάν, ούτε και αν έχει ταυτοποιηθεί ή προσαχθεί ο δράστης του ξυλοδαρμού.

Πηγή από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης ανέφερε στο iefimerida.gr ότι «η υπόθεση ανατέθηκε στην ΕΛ.ΑΣ, έχουμε ξεκινήσει την προανάκριση, ενώ έχει ενημερωθεί και ο αρμόδιος εισαγγελέας». Μέχρι στιγμής, ωστόσο, οι έρευνες δεν έχουν «προσωποποιηθεί», ούτε και υπάρχει προσαγωγή, επιβεβαίωσε η ίδια πηγή, σημειώνοντας ότι η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της διερεύνησης.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, η Στεφανία Τζαφέρη πήγε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Βενιζέλειο. «Έχει ήδη εξεταστεί από ιατρό, ιατροδικαστή και ψυχολόγο και πλέον αναμένουμε το πόρισμα για να προχωρήσουμε» ανέφερε η ίδια αστυνομική πηγή. Εκτιμάται ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση εντός των προσεχών ωρών -το αργότερο μέχρι αύριο.

Σε νέα ανάρτησή της, η Στεφανία αναφέρει ότι έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες με τη βοήθεια της Ελληνικής Αστυνομίας -τονίζοντας ότι δυο αστυνομικοί την επισκέφθηκαν για να δουν αν είναι καλά- και πως «έχω ολόκληρη τη γειτονιά και φίλες για υποστήριξη»:

Υπενθυμίζεται ότι η Στεφανία Τζαφέρη στη δεύτερή της ανάρτηση είχε γνωστοποιήσει ότι ζήτησε τη συνδρομή της αστυνομίας. Όπως έγραψε:
«Έχω επικοινωνήσει με την αστυνομία, έδωσα κατάθεση στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, αργότερα με μετέφεραν στο Βενιζέλειο Ηρακλείου με ΕΚΑΒ για επιπλέον οφθαλμολογικές εξετάσεις και τώρα έχω πάρει εξιτήριο και επιστρέφω σπίτι. Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον».

 

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το