Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Πωλείται έναντι 400 εκατ. ευρώ ο Αστέρας Βουλιαγμένης
afoi poriazi
Πωλείται έναντι 400 εκατ. ευρώ ο Αστέρας Βουλιαγμένης
10.12.2013 | 08:43

Πωλείται έναντι 400 εκατ. ευρώ ο Αστέρας Βουλιαγμένης

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Η Jermyn Street Real Estate Fund IV LP υπέβαλε την υψηλότερη προσφορά για την εξαγορά του Αστέρα Βουλιαγμένης. Ειδικότερα, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ανακοίνωσε ότι, σε συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ, έγινε η αποσφράγιση των βελτιωμένων οικονομικών προσφορών που υποβλήθηκαν για την «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ».

H Jermyn Street Real Estate Fund IV LP υπέβαλε προσφορά ύψους 400 εκατ. ευρώ, που αφορά το 90% των μετοχών της Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ, όπως οι μετοχές αυτές θα διαμορφωθούν μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Πρόκειται για θυγατρική εταιρεία του σαουδαραβικών συμφερόντων επενδυτικού σχήματος ACG, το οποίο κατέθεσε την προσφορά μαζί με τον τουρκικό όμιλο Dogus Group και άλλα τέσσερα επενδυτικά fund.

Τα ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας και του ΤΑΙΠΕΔ θα συνεδριάσουν μέσα στην εβδομάδα, προκειμένου να λάβουν τις τελικές αποφάσεις, σύμφωνα με τους όρους της διαγωνιστικής διαδικασίας.

 

Πηγή: ethnos.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018