Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το Γυμνάσιο Μούδρου τίμησε την Πανελλήνια ημέρα φιλοζωίας

the roots web banners 06

Το Γυμνάσιο Μούδρου τίμησε την Πανελλήνια ημέρα φιλοζωίας
07.04.2024 | 18:14

Το Γυμνάσιο Μούδρου τίμησε την Πανελλήνια ημέρα φιλοζωίας

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Πανελλήνια ημέρα φιλοζωίας: Την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024, μαθητές και μαθήτριες παρακολούθησαν την ελληνική ταινία Re-action από την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση και ακολούθησε συζήτηση για τη φιλοζωία.

Στη συνέχεια το σχολείο συμμετείχε στην πανελλήνια διαδικτυακή συνάντηση σχολείων με θέμα την ενημέρωση για τη φιλοζωία από την Πανελλήνια Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων στις 4 Απριλίου σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των μαθητών/τριών οι εκπαιδευτικοί Ελένη Αβραάμ, Κρυστάλλω Πάντσιου, Ευαγγελία Τσάκου και Φωκάς Δημήτριος έμαθαν στους μαθητές τις λέξεις: σκύλος, γάτα, καναρίνι, ψάρι, χελώνα και κουνέλι στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Braille αλλά και στην νοηματική γλώσσα. Ευχαριστούμε πολύ τους μαθηματικούς μας κ. Δημήτριο Φωκά και κ. Γιάννη Μεταξά για το φωτογραφικό υλικό της δράσης.

Ακολούθησε την Παρασκευή, 5 Απριλίου 2024, δράση φιλοζωίας: στο πλαίσιο υλοποίησης του εγκεκριμένου εκπαιδευτικού προγράμματος "Φροντίδα και προστασία ζώων συντροφιάς" μαθητές και μαθήτριες της Α' τάξης με τις εκπαιδευτικούς του προγράμματος είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον εκπαιδευτή σκύλων, κ. Χρήστο Καγκή και τη δημιουργική ομάδα του. Έμειναν ενθουσιασμένοι από όσα άκουσαν και έμαθαν και ήρθαν σε επαφή με σκύλους συντροφιάς και την εκπαίδευσή τους.

Το σχολείο μας ευχαριστεί θερμά τον κ. Καγκή και τους συνεργάτες του για το εξαιρετικό "μάθημα" φιλοζωίας και ενσυναίσθησης που πήραμε!

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το