Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΓΕΛ Μούδρου: Δυο νέες βραβεύσεις για το σχολείο

the roots web banners 06

ΓΕΛ Μούδρου: Δυο νέες βραβεύσεις για το σχολείο
10.04.2024 | 19:06

ΓΕΛ Μούδρου: Δυο νέες βραβεύσεις για το σχολείο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Δυο νέες βραβεύσεις απέσπασε το Γενικό Λύκειο Μούδρου. Το ένα βραβείο αφορά τη σχολική εφημερίδα «Λυκειακό Παλμό του Μούδρου» και το δεύτερο αφορά σε έργο της μαθήτριας Στέλλας Αφιώνη.

Πιο συγκεκριμένα και με βάση τις ανακοινώσεις του σχολείου:

3ο ΒΡΑΒΕΙΟ για τον "Λυκειακό Παλμό του Μούδρου"

Το 3ο Βραβείο απέσπασε η εφημερίδα του Γενικού Λυκείου Μούδρου στον Πανελλαδικό Μαθητικό Διαγωνισμό Σχολικής Εφημερίδας με τίτλο «Ψυχής αγώνας άγονος – Αναζητώντας αχτίδες ελπίδας». που είχε προκηρύξει ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «Ορίζοντες» . Ο

διαγωνισμός αφορούσε στην έκδοση σχολικής εφημερίδας αφιερωμένης στην ψυχική υγεία, ιδιαίτερα των παιδιών και των εφήβων.

Το ειδικό τεύχος Μαρτίου του Γενικού Λυκείου Μούδρου απέσπασε το 3ο βραβείο στην κατηγορία Λυκείου. Υπεύθυνες εκπαιδευτικοί Λιζέτα Ταραμάνη και Μαρία Παπαπαναγιώτου.

Επίσης Συγχαίρουμε τη μαθήτριά μας Αφιώνη Στέλλα της Γ΄Λυκείου, η οποία τιμάται με βράβευση στην εορταστική ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ που διοργανώνουν η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, στο Anassa City Events, στους Κήπους της Εθνικής Γλυπτοθήκης στην Αθήνα, στις 12 Μαΐου 2024, στο πλαίσιο της Ημέρας της Ευρώπης 2024 για το έργο για το οποίο βραβεύτηκε στο διαγωνισμό "Ειρήνια τόξα". Παρότι δε θα παραστεί λόγω των επικείμενων πανελληνίων εξετάσεων, όπως μας ενημέρωσε, τη συγχαίρουμε και της ευχόμαστε να έχει πάντα διακρίσεις στη ζωή της.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το