Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ξεκίνησαν οι επαφές για αύξηση του τουρισμού στα νησιά του Β. Αιγαίου (photos)

banner roots

Ξεκίνησαν οι επαφές για αύξηση του τουρισμού στα νησιά του Β. Αιγαίου (photos)
14.11.2014 | 13:39

Ξεκίνησαν οι επαφές για αύξηση του τουρισμού στα νησιά του Β. Αιγαίου (photos)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στην 30η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia», που διεξάγεται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, συμμετέχει η Περιφέρεια Βορείου με αποστολή επικεφαλής της οποίας είναι η Περιφερειάρχης κα Χριστιάνα Καλογήρου και ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου, αρμόδιος για θέματα Τουρισμού, κ. Νίκος Κατρακάζος.

Η συμμετοχή στην Έκθεση εντάσσεται στην προσπάθεια που καταβάλει η περιφερειακή αρχή για την καλύτερη προβολή των νησιών του Βορείου Αιγαίου προκειμένου να αυξηθεί το τουριστικό ρεύμα προς αυτά.

Στο περιθώριο της Έκθεσης η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, συναντήθηκε με την Υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, το Γενικό Γραμματέα Τουρισμού κ. Αναστάσιο Λιάσκο και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα.

Η κα Καλογήρου συναντήθηκε επίσης με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη, με τον οποίο συζήτησε τις προοπτικές καλύτερης συνεργασίας των δύο πλευρών σε θέματα Τουρισμού, το ζήτημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, καθώς και τη διεξαγωγή κοινών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την έναρξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.  

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το