Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Με μικρή συμμετοχή κόσμου η ανοιχτή διαμαρτυρία του ΣΥΡΙΖΑ για την παραχώρηση του αεροδρομίου Λήμνου (photos)

banner roots

Με μικρή συμμετοχή κόσμου η ανοιχτή διαμαρτυρία του ΣΥΡΙΖΑ για την παραχώρηση του αεροδρομίου Λήμνου (photos)
22.11.2014 | 12:56

Με μικρή συμμετοχή κόσμου η ανοιχτή διαμαρτυρία του ΣΥΡΙΖΑ για την παραχώρηση του αεροδρομίου Λήμνου (photos)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Σε ανοιχτή διαμαρτυρία κάλεσε τους κατοίκους του νησιού, ο ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου, με αφορμή την επερχόμενη παραχώρηση των περιφερειακών αεροδρομίων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και αυτό της Λήμνου.

Η διαμαρτυρία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί, στις 10:30 και ο φωτογραφικός φακός του Fm 100, βρέθηκε εκεί.

Φίλοι και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Λημνου, βρέθηκαν στο χώρο του αεροδρομίου και μοίρασαν στους ταξιδιώτες ενημερωτικό φυλλάδιο ενώ υψώθηκε και πανό με το σύνθημα "Δεν πωλείται το αεροδρόμιο μας".

Το πανό, μαζι τους λίγους συμμετέχοντες, μετακινήθηκε απο την είσοδο του αεροδρομίου, προς την αίθουσα αναχωρήσεων και στη συνέχεια στη αίθουσα υποδοχής, με τη διαμαρτυρία να ολοκληρώνεται λίγα λεπτά αργότερα.

 

Το Δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου αναφέρει:

"Ευχαριστούμε τα μέλη , τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ και τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο του νησιού μας .

Ο αγώνας των Λημνιών να μην δοθεί το αεροδρόμιό μας σε ιδιώτες όπως απαιτούν οι δανειστές θα έχει αποτέλεσμα  αν είμαστε ενωμένοι και διεκδικητικοί. Αυτή η λεηλασία του εθνικού πλούτου πρέπει να σταματήσει αμέσως. Το οφείλουμε στους νέους ανθρώπους που θα ζήσουν σε αυτόν τον τόπο.

Η δημόσια περιουσία είναι ο ιδρώτας όλων των προηγούμενων γενεών και της δικιά μας. Είναι η κληρονομιά που αφήνουμε στα παιδιά μας".

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το