Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>4 ημέρες στην Κωνσταντινούπολη και 5 ημέρες άδεια για τους τυχερούς υπάλληλους του Δήμου Λήμνου (photos)

banner roots

4 ημέρες στην Κωνσταντινούπολη και 5 ημέρες άδεια για τους τυχερούς υπάλληλους του Δήμου Λήμνου (photos)
21.01.2015 | 15:02

4 ημέρες στην Κωνσταντινούπολη και 5 ημέρες άδεια για τους τυχερούς υπάλληλους του Δήμου Λήμνου (photos)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους πραγματοποίησαν σήμερα, οι εργαζόμενοι του Δήμου Λήμνου, στο κινηματοθέατρο «Μαρούλα».

Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για τη μια το μεσημέρι, χωρίς όμως να δώσουν το παρών όλοι οι εργαζόμενοι. Η κοπή της πίτας, έγινε παρουσία του Δήμαρχου Λήμνου, Δημήτρη Μαρινάκη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτη Μαυροθαλασσίτη,των Αντιδημάρχων Σαρρή Γιώργου, Σακαρίκου Γιώργου, Σαράντη Πανταζή και Νίκου Μοσχάκη, οι οποίοι μετά από προτροπή του Δημάρχου πρότειναν από ένα δώρο, για τον τυχερό που θα έβρισκε το φλουρί.

Ο κ. Πανατζής, έδωσε ένα 4ήμερο ταξίδι για 2 άτομα στην Κωνσταντινούπολη και ο κ. Μοσχάκης 5 ημέρες άδεια. Όλοι οι εργαζόμενοι παρέλαβαν ως αναμνηστικό ένα σετ κρασιών Ένωσης.

Το σασπένς για την εύρεση του φλουριού, όσο πέρναγε η ώρα μεγάλωνε, καθώς το μαγικό κέρμα ήταν άφαντο... Παρά τις 3 πίτες που υπήρχαν, κανένα κομμάτι δεν περιείχε το φλουρί, καθώς βρέθηκε στον δίσκο που είχε τοποθετηθεί η πίτα.

Έτσι, η κ. Μαγδαληνή Τούφου, κλήθηκε να επιλέξει έναν αριθμό από το 1 ως το 144, με βάση την αρίθμηση των υπαλλήλων στις καταστάσεις του Δήμου.
«Το 88» αναφώνησε η κ. Τούφου, αριθμός που αναλογούσε στον Κολυφέτη Θανάση, ο οποίος όμως απουσίαζε, με αποτέλεσμα η κλήρωση να επαναληφθεί, με την κ. Τούφου να αναφέρει τον αριθμό 2, ως επόμενη επιλογή.

Στην προσπάθεια αυτή, τυχερός ήταν ο Ψάρρας Τάσος, ο οποίος απουσίαζε επίσης, με τους επικεφαλής του Σωματείου εργαζομένων να δηλώνουν πως δεν επιθυμούν άλλη κλήρωση.

Έτσι, στον κ. Κολυφέτη θα προστεθούν άλλες 5 ημέρες άδειας, ενώ ο κ. Ψάρρας θα πρέπει να ετοιμάζει βαλίτσες για την Κωνσταντινούπολη...

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το