Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Εντυπωσίασε το σεμινάριο Μοντελισμού τους μαθητές του ΕΠΑΛ Μούδρου (photos)

banner roots

Εντυπωσίασε το σεμινάριο Μοντελισμού τους μαθητές του ΕΠΑΛ Μούδρου (photos)
30.01.2015 | 15:56

Εντυπωσίασε το σεμινάριο Μοντελισμού τους μαθητές του ΕΠΑΛ Μούδρου (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Ενημερωτικό σεμινάριο μοντελισμού r/c σε κατάστημα με είδη Μοντελισμού, Ηλεκτρονικά και Βιντεοσκοπήσεις - Αεροφωτογραφίσεις, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στη Λήμνο.

Μετά από πρωτοβουλία των καθηγητών του ΕΠΑΛ Μούδρου συμφωνήθηκε αφιλοκερδώς 2ωρη επίσκεψη των μαθητών στο κατάστημα του κ. Λειλέτζογλου. Οι μαθητές παρακολούθησαν με ενθουσιασμό τα διάφορα τηλεκατευθυνόμενα μοντέλα, καθώς και την άψογη περιγραφή των
λειτουργιών διαφόρων εξαρτημάτων που συγκροτούν τα αερομοντέλα και τις τηλεκατευθύνσεις τους.

Επίσης ο κ. Λειλέτζογλου που ήταν και ο κύριος εισηγητής του Σεμιναρίου, ενημέρωσε τους μαθητές με αναλυτική περιγραφή για τον τρόπο που πετούν τα αεροπλάνα, Quadcopter, Αεροφωτογραφίσεις, FPV κ.τ.λ.

Το μάθημα περιελάμβανε και περιγραφή διαφόρων ηλεκτρονικών εξαρτημάτων και εργαλείων. Βέβαια δεν έλειψαν και τα διαλείμματα που είχαν οι μαθητές, απολαμβάνοντας γλυκά και πορτοκαλάδες. Το σεμινάριο γενικά πραγματοποιήθηκε σε ένα χαρούμενο και ενθουσιώδες κλίμα απο τα παιδιά.

Τέλος ο κ. Κοσμάς Λειλέτζογλου τους υποσχέθηκε να επαναλάβουν το σεμινάριο, όχι πλέον θεωρητικά αλλά και πρακτικά στον αέρα εν πτήση, κάνοντας πρακτικά μαθήματα χειρισμού των αερομοντέλων στα παιδιά.

Η ηλεκτρονική σελίδα Μοντελισμού RC - Αερομοντελισμού rcmod.gr εκφράζει τα συγχαρητήρια της στον κ. Λειλέτζογλου για τη διάθεση και την προθυμία του να δεχθεί τα παιδιά στο χώρο του για ενημερωτικό σεμινάριο μοντελισμού. «Αυτό ευχόμαστε να γίνει προς μίμηση και σε άλλες πόλεις και νησιά της χώρας μας από φίλους μοντελιστές», καταλήγει το σχετικό άρθρο.

Πηγή: rcmod.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel