Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η «Φυσική Πινακοθήκη» της Λήμνου στο διαδικτυακό αέρα
afoi poriazi
Η «Φυσική Πινακοθήκη» της Λήμνου στο διαδικτυακό αέρα
14.03.2013 | 12:25

Η «Φυσική Πινακοθήκη» της Λήμνου στο διαδικτυακό αέρα

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Η τελευταία αγάπη του κ. Θόδωρου Μπαβέα, παρασάγγας απέχει, από ό,τι τον απορροφούσε και τον γοήτευε μέχρι πρότινος. Η μεταπήδηση από το λειτούργημα της Ιατρικής και το μικρόβιο της πολιτκής και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στην τέχνη της φωτογραφίας, ήταν τουλάχιστον εξαγνιστική.

Η φωτογραφία δεν εικάζει, αλλά καταγράφει, λέγοντας πάντα την αλήθεια. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους, που ο Θεόδωρος Μπαβέας αγάπησε τη φωτογραφία, τέχνη εφάμιλλη της ζωγραφικής.

Και τα κλικ μαζεύτηκαν. Έγιναν δεκάδες εκατοντάδες. Και πρόσφατα βρήκαν διαδικτυακή στέγη. Η Φυσική Πινακοθήκη http://www.limnosgallery.gr/, είναι εδώ και λίγες μέρες, ολοκληρωμένη καλλιτεχνικά και τεχνικά άρτια, ενώ καθημερινά το περιεχόμενο της εμπλουτίζεται από τις αναρίθμητες ομορφιές της Λήμνου και περιμένει να σας υποδεχτεί.

"Η φωτογραφία ειναι η τέχνη που παρουσιάζει το παρελθόν σήμερα.  Είναι μια στιγμή, που κρατάει για πάντα.Είναι το ωραίο και το άσχημο, η νιότη τα γηρατειά, οι αναμνήσεις και η νοσταλγία, σήμερα. Η "Φυσική Πινακοθήκη" της  ΛΗΜΝΟΥ  ειναι όσο και ανν φαίνεται εγωιστικό, η δική μου Λήμνος. Οι αισθήσεις εκρήγνυνται, καθώς συναντάς τη γαλήνια νησιωτική ομορφιά, τον μύθο, την ιστορία, την γεωγραφική και γεωλογική μοναδικότητα.  Αυτή ειναι η δική μου ΛΗΜΝΟΣ που βλέπω, που υμνώ, που έχω κρύψει  στη καρδιά μου", δήλωσε στο σταθμό μας ο κ. Μπαβέας.  

Πάντα πλούσια ευχόμαστε η "Πινακοθήκη",  από πορτραίτα της πληθωρικής μας Λήμνου.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018