Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Λήμνος και οι «Λημνιοί εν Δράσει» στην μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας
afoi poriazi
Η Λήμνος και οι  «Λημνιοί εν Δράσει» στην μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας
14.03.2013 | 13:03

Η Λήμνος και οι «Λημνιοί εν Δράσει» στην μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Στο Μακρινό Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών βρέθηκε η Σία Ζαφείρη, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Απόδημων Λημνιών και Φίλων της Λήμνου «Λημνιοί εν Δράσει».

Από τις 11 έως τις 14 Μαρτίου 2013 έλαβε χώρα η μεγαλύτερη έκθεση παγκοσμίως σχετικά με την κρουαζιέρα (Cruise Shipping Maiami).

Η Σία Ζαφείρη, μέλος της ομάδας προβολής του Συλλόγου των «Λημνιών εν Δράσει» είχε την ευκαιρία , με την παρουσία της εκεί να προωθήσει το έντυπο υλικό που είχε προμηθευθεί σε συνεργασία με το Δήμο της Λήμνου και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Οι "Λημνιοί εν δράσει", με ανακοίνωσή τους, ευχαριστούν θερμά τη Σία Ζαφείρη, το Γιάννη Πετράκη και την Ιώαννα Διαματάρη από την ομάδα προβολής, οι οποίοι επιμελήθηκαν αυτήν την τόσο σημαντική προσπάθεια. Όπως επίσης, το Δήμο Λήμνου και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για τη διάθεση του υλικού.

Επιθυμία του Συλλόγου, όπως αναφέρει εξάλλου και στην ανακοίνωση του, είναι  "η αξιοποίηση κάθε δυνατότητας και ευκαιρίας για την προβολή του νησιού".

 

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018