Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Τη Λήμνο και τον Άγιο Ευστράτιο επισκέφθηκε ο Αρχηγός ΓΕΣ (photos)
pame boreio aigaio

Τη Λήμνο και τον Άγιο Ευστράτιο επισκέφθηκε ο Αρχηγός ΓΕΣ (photos)
09.12.2019 | 17:02

Τη Λήμνο και τον Άγιο Ευστράτιο επισκέφθηκε ο Αρχηγός ΓΕΣ (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Την Κυριακή (8/12), ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»), Αντιστράτηγο Γεώργιο Δημητρόπουλο, πραγματοποίησε επίσκεψη στη Λήμνο και τον Άγιο Ευστράτιο, στην Περιοχή Ευθύνης της 88 Στρατιωτικής Διοίκησης (88 ΣΔΙ «ΛΗΜΝΟΣ»).

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του, μετέβη στο Στρατηγείο της 88 ΣΔΙ, όπου ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητες, και στη συνέχεια επισκέφθηκε τα Επιτηρητικά Φυλάκια «ΠΛΑΚΑΣ» και «ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ», όπου έλεγξε τα τμήματα ετοιμοτήτων διαπιστώνοντας το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, την άρτια γνώση των καθηκόντων τους, τη συνεχή ετοιμότητα καθώς και το υψηλό ηθικό τους.

Στη συνέχεια, παρακολούθησε Διαγωνιστική βολή τυφεκίου G3A3 - A4 από Εθνοφύλακες του Τάγματος Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) Λήμνου, όπου διαπίστωσε την υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητά τους.

Ο Αρχηγός, στη διάρκεια των επισκέψεών του, πραγματοποίησε ομιλία στο σύνολο του προσωπικού, το συνεχάρη για το σημαντικό έργο που επιτελεί και αντάλλαξε ευχές ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

 

Μοιραστείτε τοcharitakis new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018