Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Σαλαμουσάς & Eurochem για την επιφανειακή λίπανση των σιτηρών
Σαλαμουσάς & Eurochem για την επιφανειακή λίπανση των σιτηρών
07.02.2020 | 17:48

Σαλαμουσάς & Eurochem για την επιφανειακή λίπανση των σιτηρών

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Η επιχείρηση Σαλαμουσάς με έδρα τον Μούδρο είναι δίπλα στο γεωργό της Λήμνου και για την επιφανειακή λίπανση των αγρών προσφέροντας δύο καινοτόμα και αποτελεσματικά λιπάσματα σε συνεργασία με την εταιρία Eurochem. Τα δύο αυτά προϊόντα εγγυώνται αποτελεσματικότητα, υψηλές αποδόσεις και μειωμένο κόστος καλλιέργειας σε ανταγωνιστικές τιμές αγοράς!

RIESELKORN 27-0-0

Είναι ένα κοκκώδες Αζωτούχο λίπασμα με ισομερή συνδυασμό Νιτρικού και Αμμωνιακού Αζώτου που εγγυάται την άμεση και άριστη τροφοδοσία των φυτών με Άζωτο και ταυτόχρονα εμπλουτίζει με Ασβέστιο το έδαφος! Ιδανικό για την γρήγορη και ακριβή θρεπτική διαχείριση της καλλιέργειας μέσω τμηματικών εφαρμογών. Εγγύηση ποιότητας από τη EUROCHEM.

rieselkorn

83141836 1023411804700202 158832988732260352 n

UTEC 40-0-0 (+5,7S)

Περιέχει ουρία με αναστολέα ουρεάσης για υψηλότερη απόδοση του αζώτου και θειάφι. Είναι το προϊόν που εφαρμόζουν οι συμβολαιακοί παραγωγοί της επιχείρησης Σαλαμουσάς στην επιφανειακή λίπανση των σιτηρών. Το UTEC 40 εγγυάται:

- Σταδιακή (όχι άμεση) μετατροπή της ουρίας στην απαραίτητη μορφή αζώτου για τα φυτά χωρίς απώλειες εξαέρωσης και παρατεταμένη παρουσία αζώτου στο έδαφος.

- Ο παρεμποδιστής δεν επιτρέπει στο άζωτο να εξαερωθεί και να χαθεί στην ατμόσφαιρα, μειώνοντας έως και 80% την απώλεια αμμωνίας, με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη διαθεσιμότητα αζώτου για την ανάπτυξη των φυτών, άρα περισσότερα οφέλη για τον παραγωγό και το περιβάλλον.

Δείχνει τα αποτελέσματα του σε περιοχές με υψηλές θερμοκρασίες και Ph και ξηροθερμικές συνθήκες, όπως της Λήμνου. Η επιχείρηση παρέχει έκπτωση στους πελάτες για ποσότητα άνω της μίας παλέτας και δωρεάν μεταφορά στον χώρο σας για για ποσότητες άνω των 25 σακιών!

Για περισσότερες πληροφορίες: 697 936 8812 - 22540 71404

utec

Η Σαλαμουσάς έχει ήδη εφαρμόσει τα δύο προϊόντα σε χωράφια της και σε χωράφια συνεργαζόμενων παραγωγών με υψηλά αποτελέσματα. Παράλληλα, ο γεωπόνος της επιχείρησης είναι δίπλα στους αγρότες παρέχοντα συμβουλές για την σωστή εφαρμογή των προϊόντων ενώ είναι διαθέσιμος και μετά την πώληση παρακολουθώντας την εξέλιξη των καλλιεργειών για ενδεχόμενες παρεμβάσεις.

Στο κατάστημα μπορείτε επίσης να βρείτε λιπάσματα για αμπέλια και δέντρα και όλα τα απαραίτητα γεωργικά εφόδια όπως σπόρους, φυτά και φυτοφάρμακα συνοδευόμενες από τις απαραίτητες γεωπονικές συμβουλές. Επιπλέον, διατίθενται ζωοτροφές (φυράματα, ισορροπιστές), σιτηρά, πίτυρα και λοιπά κτηνοτροφικά εφόδια καθώς και ζωοτεχνική υποστήριξη.

Πληροφορίες

Π.Χ. ΣΑΛΑΜΟΥΣΑΣ
Ζωοτροφές, Γεωργικά εφόδια
Μούδρος Λήμνος (λιμάνι)
Τηλέφωνο: 6979368812
Υπεύθυνος: Παναγιώτης Σαλαμουσάς (γεωπόνος ΔΠΘ, Ζιζανιολόγος)

Βρείτε τη Σαλαμουσάς - Αγροεφόδια & Ζωοτροφές στο Facebook.

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018