Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Υποτροφίες Κολλεγίου Αθηνών: Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τον Δήμαρχο Λήμνου
Υποτροφίες Κολλεγίου Αθηνών: Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τον Δήμαρχο Λήμνου
07.02.2020 | 18:08

Υποτροφίες Κολλεγίου Αθηνών: Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τον Δήμαρχο Λήμνου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, με τον Διευθυντή Προγράμματος Υποτροφιών Αριστείας του Κολλεγίου Αθηνών κ. Νίκο Μανταράκη και τον δωρητή κ. Γιώργο Κωνσταντέλλη, σχετικά με τα προγράμματα υποτροφιών που προσφέρονται σε μαθητές της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου.

Ειδικότερα, όπως επισημάνθηκε, την Υποτροφία Αριστείας-Οικονομικής Ανάγκης «Μαρίας Κονταρίδη & Βασιλείου Κωνσταντέλλη» προσέφερε ο κ. Γεώργιος Κωνσταντέλλης στη μνήμη της γιαγιάς του, Μαρίας Ιμβριωτέλλη-Κονταρίδη και του πατέρα του Βασίλειου Κωνσταντέλλη και υπενθυμίζεται ότι θα απονεμηθεί σε μαθητή ή μαθήτρια που κατάγεται και διαμένει στη Λήμνο ή τον Άγιο Ευστράτιο, θα αριστεύσει κατά τις εισαγωγικές εξετάσεις για την Α’ Λυκείου του Κολλεγίου Αθηνών, έχει υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις, εξαιρετικό ήθος και η οικογένειά του αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Πρόκειται για τη δεύτερη υποτροφία που ανακοινώνεται φέτος για τη Λήμνο και τον Άγιο Ευστράτιο από το Κολλέγιο Αθηνών, καθώς ήδη έχει ανακοινωθεί η υποτροφία «Ιωάννα Παλαιολόγου», προσφορά του κ. Δούκα Παλαιολόγου, η οποία θα απονεμηθεί σε μαθητή ή μαθήτρια που κατάγεται και διαμένει στη Λήμνο ή τον Άγιο Ευστράτιο και θα αριστεύσει κατά τις εισαγωγικές εξετάσεις για την Α’ Γυμνασίου.

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης ευχαριστεί θερμά τους δωρητές και το Κολλέγιο Αθηνών για αυτή τη γενναιόδωρη προσφορά και τη δυνατότητα που παρέχεται στους μαθητές των ακριτικών νησιών μας να φοιτήσουν δωρεάν στο υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικό ίδρυμα, αλλά και στις οικογένειές τους ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές ανάγκες.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Μανταράκης θα συναντηθεί σήμερα στις 18:00 στο Δημαρχείο με τους εκπαιδευτικούς και τους ενδιαφερόμενους γονείς, προκειμένου να τους ενημερώσει για τα προγράμματα υποτροφιών και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις τους.

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018