Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μαζική η συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Λήμνου (photos)
facebook seminaria
Μαζική η συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Λήμνου (photos)
03.06.2020 | 18:31

Μαζική η συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Λήμνου (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Μαζική ήταν η συμμετοχή στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που κάλεσε το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Επισιτισμού Λήμνου προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα των εργαζομένων του κλάδου, οι οποίοι εκφράζουν την έντονη ανησυχία και αβεβαιότητά τους για τη φετινή σεζόν.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Σωματείου: «Την Τρίτη 2 Ιουνίου και ώρα 7 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε έκτακτη γενική συνέλευση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Επισιτισμού Λήμνου για να ενημερώσουμε τα μέλη μας για τις ενέργειες στις οποίες έχουμε προβεί μέχρι τώρα και να αποφασίσουμε μαζί με τους εργαζόμενους τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια.

Η συμμετοχή των συναδέλφων μας ήτανε μεγάλη. Τόσο μεγάλη που δε χωρέσαμε στα γραφεία του Σωματείου μας και κατεβήκαμε στην Πλατεία Υψιπύλης. Η αγωνία για την αβεβαιότητα της επόμενης μέρας απασχολεί τον κλάδο μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Οι αποφάσεις μας για περαιτέρω ενέργειες και κινητοποιήσεις θα εξαρτηθούν από τις απαντήσεις που θα πάρουμε σε λίγες μέρες από τους υπευθύνους των ξενοδοχείων.

Είμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση και για αυτό σας καλούμε να συμμετάσχετε στα συλλαλητήρια και τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων που θα γίνουν τις επόμενες μέρες και αφορούν ζητήματα που έχουν σχέση με τον κλάδο μας.

Σταθερή δουλειά, ασφάλιση, υγεία για κάθε εργαζόμενο στα ξενοδοχεία».

 

Φωτογραφίες: Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Επισιτισμού Λήμνου

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018