Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο πρ. του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου για την ομπρέλα υγειονομικής προστασίας στα νησιά (audio)

banner roots

Ο πρ. του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου για την ομπρέλα υγειονομικής προστασίας στα νησιά (audio)
15.06.2020 | 21:31

Ο πρ. του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου για την ομπρέλα υγειονομικής προστασίας στα νησιά (audio)

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Πρεμιέρα σήμερα για τον ελληνικό τουρισμό αφού η χώρα άνοιξε τα σύνορά της για την άφιξη τουριστών από 29 χώρες.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου φιλοξενήθηκε στο στούντιο του FM 100 και μίλησε για τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί από την κυβέρνηση σχετικά με την υγειονομική κάλυψη του νησιού μας κατά την τουριστική περίοδο.

Υπενθυμίζεται δε, ότι, όπως έχει ήδη γράψει το limnosfm100.gr, ο Ιατρικός Σύλλογος σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου και το Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου, συνδιοργανώνουν τηλεδιάσκεψη, την Τρίτη 16 Ιουνίου, στις 19:30, με σκοπό την ενημέρωση σχετικά με την εφαρμογή των πρωτοκόλλων στις επιχειρήσεις και τις δυνατότητες της υγειονομικής κάλυψης στη Λήμνο.

Παράλληλα, ο κ. Λούκας σχολίασε την επιστολή της παιδιάτρου κ. Ελένης Φαρμάκη, η οποία, με αφορμή την πρόσφατη επιστολή του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου στους υπουργούς Υγείας και Τουρισμού, η οποία κοινοποιήθηκε στους Δημάρχους Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, υποστηρίζει ότι ο δεύτερος συνεχίζει την «προσφιλή τακτική του» εμφανίζοντας αντιδεοντολογική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά.

Ακούστε όλα όσα δήλωσε ο κ. Λούκας κατά τη σημερινή συζήτηση:

 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel