Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Εκπαιδευτικές βολές των Εθνοφυλάκων στη Λήμνο (photos)
perifereia aigaiou

ikteo limnou
Εκπαιδευτικές βολές των Εθνοφυλάκων στη Λήμνο (photos)
16.06.2020 | 11:09

Εκπαιδευτικές βολές των Εθνοφυλάκων στη Λήμνο (photos)

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Την Κυριακή (14/6), πραγματοποιήθηκε βολή του Τάγματος Εθνοφυλακής Λήμνου με ZU 23 και Rheinmetall στο πεδίο βολής του ΕΦ ΦΥΣΙΝΗΣ.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Εθνοφυλακής Λήμνου: «Οι προηγούμενες εκπαιδεύσεις στα παραπάνω οπλικά συστήματα απέδωσαν. Οι Εθνοφύλακες του ΤΕΘ Λήμνου, εκτέλεσαν υποδειγματικα, χειρισμό και βολή. Ο ΑΝΣ ήταν η προσβολή εχθρικών αβακικων μέσων που επιχειρούν απόβαση. Οι πλωτοι στόχοι απλά εξαφανίστηκαν κάτω από τα ισχυρά πυρά, και την ευστοχία των Εθνοφυλακων. Η βολή αυτή είναι μια ακόμη ισχυρή ένδειξη για το ενδιαφέρoν της διοίκησης της 88ΣΔΙ αναφορικά με την αύξηση της επιχειρησιακής μας ικανότητας και αποτελεσματικότητας.

Περιμένουμε και άλλες επιχειρισιακες εκπαιδεύσεις. Είναι παράλληλα αναγκαίο να αυξήσουμε την συμμετοχή μας, σε αυτές τις δραστηριότητες. ΜΑΣ ΑΦΟΡΆ ΟΛΟΥΣ. Ευχαριστούμε το στέλεχος και τους στρατιωτες του ΕΦ ΦΥΣΙΝΗΣ για την φιλοξενία».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018