Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Ο επιχειρηματίας που έγινε στόχος των αλλεπάλληλων κλοπών της 19χρονης μιλάει στον FM 100 (audio)

banner roots

Λήμνος: Ο επιχειρηματίας που έγινε στόχος των αλλεπάλληλων κλοπών της 19χρονης μιλάει στον FM 100 (audio)
23.06.2020 | 20:40

Λήμνος: Ο επιχειρηματίας που έγινε στόχος των αλλεπάλληλων κλοπών της 19χρονης μιλάει στον FM 100 (audio)

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Έκπληξη προκάλεσε στην κοινωνία της Λήμνου η είδηση της σύλληψης 19χρονης αλλοδαπής, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο της Δευτέρας (22/6), η νεαρή έπεσε στα δίχτυα της αστυνομίας κατόπιν εμπεριστατωμένης έρευνας του Αστυνομικού Τμήματος Μύρινας, από την οποία προέκυψε ότι η συλληφθείσα, τις τελευταίες 20 ημέρες, μπήκε από ανασφάλιστη είσοδο σε χώρο επιχείρησης 10 φορές, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.079 ευρώ! Παράλληλα, στο πλαίσιο των ερευνών, κατασχέθηκαν 90 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή της.

Αυτό που δεν είχε γίνει ευρέως γνωστό μέχρι σήμερα, ήταν η ταυτότητα του επιχειρηματία που αποτέλεσε τον στόχο της 19χρονης, από τον οποίον απέσπασε το διόλου ευκαταφρόνητο προαναφερθέν ποσό… Η αποκάλυψη ήρθε το πρωί της Τρίτης (23/6), από την εκπομπή «Έχουμε Θέμα» του FM 100. Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Σκαπέτης αποκάλυψε ότι η επιχείρηση στην οποία «τρύπωνε» συνεχώς η συλληφθείσα για να αρπάξει χρήματα, ήταν η «Πεζούλα» του Αλέξανδρου Αλεξάνδρου στον Μούδρο.

Ο επιχειρηματίας φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό αέρα του FM 100 και περιέγραψε πώς η 19χρονη «πιάστηκε στα πράσα» από τους αστυνομικούς αλλά και το πώς βίωσε ο ίδιος αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία ενώ, με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, θέλησε να στείλει το μήνυμά του προς όλους τους επιχειρηματίες που κατά καιρούς έχουν πέσει θύματα κλοπών.

Ακούστε όλα όσα είπε:

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το