Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Θ. Λούκας: «Θέλαμε να μη χαθεί η μαγιά που είχε δημιουργηθεί με τον Ήφαιστο Λήμνου» (audio)
facebook seminaria
Θ. Λούκας: «Θέλαμε να μη χαθεί η μαγιά που είχε δημιουργηθεί με τον Ήφαιστο Λήμνου» (audio)
07.08.2020 | 21:25

Θ. Λούκας: «Θέλαμε να μη χαθεί η μαγιά που είχε δημιουργηθεί με τον Ήφαιστο Λήμνου» (audio)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Ήφαιστος Λήμνου δηλώνει παρών και τη νέα αγωνιστική σεζόν, με διαφορετική αυτή τη φορά ταυτότητα.

Όπως είπε στην εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου ο Θωμάς Λούκας, ένα από τα ιδρυτικά μέλη του ΑΟ Ήφαιστος Λήμνου, «αυτό που θέλαμε σε πρώτη φάση, είναι να μη χαθεί αυτή η μαγιά που είχε δημιουργηθεί με τον Ήφαιστο Λήμνου», εξηγώντας πως οι ακαδημίες της ομάδας τα δύο προηγούμενα έτη, έφτασαν να ξεπερνούν τα 200 παιδιά γεγονός που φανέρωνε ότι υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από τις οικογένειες του νησιού.

Στόχος του νέου εγχειρήματος, πρόσθεσε ο κ. Λούκας, είναι να φτιαχτεί μια καινούργια ομάδα που, αφενός θα «πατήσει» στην εμπειρία της προηγούμενης κρατώντας στοιχεία της, αφετέρου δε, ο σκοπός θα είναι η συμμετοχή στο τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ σε αντρικό αλλά και σε εφηβικό επίπεδο.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο νέος σύλλογος δεν θα περιοριστεί μόνο στο μπάσκετ αφού έχει υπάρξει μέριμνα και για τη δημιουργία τμήματος βόλεϊ. Άλλωστε, όπως είπε ο κ. Λούκας αναφερόμενος στο ξαφνικό τέλος που επήλθε στον προηγούμενο σύλλογο πετοσφαίρισης που δραστηριοποιούνταν στο νησί, η παρουσία της υπεύθυνης του εν λόγω τμήματος, Πασχαλίνας Γρηγορίου, στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου του ΑΟ Ήφαιστος, αποδεικνύει ότι εγκαινιάζεται μια νέα φιλοσοφία στον σύλλογο «που λέει ότι οι πόρτες είναι ανοιχτές για όλους».

Ακούστε όσα είπε ο κ. Λούκας για τον ΑΟ Ήφαιστος Λήμνου:

 
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018