Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Κρίσεις στην Πυροσβεστική | Διοικητής Νομού ο Π. Κυπριωτέλλης
Κρίσεις στην Πυροσβεστική | Διοικητής Νομού ο Π. Κυπριωτέλλης
26.01.2021 | 12:27

Κρίσεις στην Πυροσβεστική | Διοικητής Νομού ο Π. Κυπριωτέλλης

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Γράφει η Ντίνα Βερβέρη

Αλλάζουν οι Διοικητές των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών στα νησιά μας με τις κρίσεις των αξιωματικών που διεξάγονται αυτές τις μέρες από το Πυροσβεστικό Σώμα.

Ο Διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης Βορείου Αιγαίου, Αρχιπύραρχος, Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος, αναλαμβάνει την θέση του Περιφερειακού Διοικητή της Αττικής, ενώ τα ίδια καθήκοντα στα νησιά μας θα αναλάβει μέσα στις επόμενες ημέρες ο μέχρι πρότινος Περιφερειακός Διοικητής του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, Αρχιπύραρχος, Χριστόφορος Μπόκας. 
 
Σε αποστρατεία τίθεται, σύμφωνα με τις κρίσεις, ο Διοικητής Νομού Λέσβου της Πυροσβεστικής, Πύραρχος, Ευάγγελος Βάσσης και την θέση του αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα Διοικητής της Π.Υ. Μυτιλήνης, με τον ίδιο βαθμό, Παναγιώτης Κυπριωτέλλης. 
 
Την θέση του Διοικητή στην Υπηρεσία Μυτιλήνης, αναμένεται να αναλάβει ο επί σειρά ετών Υποδιοικητής, Αντιπύραρχος, Χρυσούλης Τσουβαλάς. 
 
Την Παρασκευή, ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος, είχε αποχαιρετιστήρια συνάντηση με τον Περιφερειακό Διευθυντή του Πυροσβεστικού Σώματος Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνο Θεοφιλόπουλο που μετακινείται στην Αττική. Παρουσία των στελεχών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης, του Πυροσβεστικού Κλιμακίου της Καλλονής, εκπροσώπου των εθελοντών πυροσβεστών, καθώς και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Στρατή Γελαγώτη, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Θεοφιλόπουλο για την εξαιρετική συνεργασία τους στο διάστημα της θητείας του και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
 
Πηγή: nealesvou.gr 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018