Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Εγκαίνια στο Porto Myrina Palace, το δεύτερο ξενοδοχείο αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα (video)
afoi poriazi

xaritakis wide

Εγκαίνια στο Porto Myrina Palace, το δεύτερο ξενοδοχείο αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα (video)
27.05.2022 | 10:00

Εγκαίνια στο Porto Myrina Palace, το δεύτερο ξενοδοχείο αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα (video)

Συντάκτης/Συντάκτρια:  Κωνσταντίνα Αγιοστρατίτη
Κατηγορία: Λήμνος

Σήμερα, 26 Μάη, στις 13:00 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Porto Myrina Palace, του δεύτερου ξενοδοχείου αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για την Λήμνο και δίνοντας ώθηση στο μεγάλο στοίχημα που λέγεται επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου για το νησί.

Μετά την έγκριση της Σουηδικής Ολυμπιακής Επιτροπής το Porto Myrina Palace και η Λήμνος κάνουν μαζί τα πρώτα βήματα στην φιλοξενία ολυμπιακών ομάδων για την προετοιμασία τους.

Υπενθυμίζουμε ότι το ξενοδοχείο συνεργάζεται με το Apollo Travel Group, έναν από τους μεγαλύτερους tour operator της Σουηδίας, χάρη στον οποίο φέτος το καλοκαίρι η Λήμνος θα συνδέεται αεροπορικώς με την Σουηδία και την Δανία.

Σήμερα, στα εγκαίνια του ξενοδοχείου ήταν παρών ο Υπουργός τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, ο Κώστας Κεντέρης, Ολυμπιονίκης το 2000 στα 200 μέτρα, ο πρόεδρος της Σουηδικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου, κ. Μουτζούρης Κωνσταντίνος κι ο Δήμαρχος Λήμνου, κ. Μαρινάκης Δημήτρης.
Αγιασμό, επίσης, τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λήμνου κι Αγίου Ευστρατίου, κ. Ιερόθεος.
Τέλος, παραδοσιακούς χορούς της Λήμνου χόρεψε το Λύκειο Ελληνίδων.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018