Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το Μυστήριο Της «Χαμένης Ατλαντίδας» Στον Άγιο Ευστράτιο!

afoi poriazi

charitakis banner new

Το Μυστήριο Της «Χαμένης Ατλαντίδας» Στον Άγιο Ευστράτιο!
29.06.2022 | 13:55

Το Μυστήριο Της «Χαμένης Ατλαντίδας» Στον Άγιο Ευστράτιο!

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Μια απίστευτη εμπειρία έζησαν οι μαθητές του Αγίου Ευστρατίου προσπαθώντας να λύσουν το μυστήριο της «Χαμένης Ατλαντίδας», μια δράση με στοιχεία γνωστικού και κιναισθητικού παιχνιδιού, γεμάτη προκλήσεις και πολλές εκπλήξεις.

Ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής του προγράμματος ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ, Γιώργος Καπουσούζης, εμπνευστής αυτής της συναρπαστικής δραστηριότητας, κατάφερε για ακόμη μια φορά να συνδυάσει αθλητισμό, γνώση, ψυχαγωγία και να ευαισθητοποίησει τα παιδιά όλων των ηλικιών του νησιού μας και όχι μόνο! Ο Γιατρός μας Χρήστος Μωυσής ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της περιπέτειας!

Η δράση ολοκληρώθηκε με δώρα έκπληξη και κεράσματα από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, που στηρίζει ενεργά κάθε πρωτοβουλία προς όφελος των παιδιών μας, αλλά και με τη συγκινητική κίνηση των μαθητών του γυμνασίου και λυκείου να προσφέρουν και αυτοί δώρα προς τους μικρότερους συμμαθητές τους, του δημοτικού σχολείου!

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018