Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Συνεργασία του Δ. ΙΕΚ Λήμνου με το Γηροκομείο του νησιού
Συνεργασία του Δ. ΙΕΚ Λήμνου με το Γηροκομείο του νησιού
30.11.2022 | 19:53

Συνεργασία του Δ. ΙΕΚ Λήμνου με το Γηροκομείο του νησιού

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Την Τετάρτη 23/11/2022, στο πλαίσιο του εργαστηριακού μαθήματος  "Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα" Α' εξαμήνου, οι σπουδαστές του ΙΕΚ Λήμνου του Τμήματος "Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας", με τους Εκπαιδευτές τους κ. Ξυγιντζή Μαρία και Λάππα Σεραφείμ πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στο Γηροκομείο Λήμνου 

"Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ". 

Οι σπουδαστές μαζί με τους εκπαιδευτές τους γνώρισαν και μίλησαν με τους φιλοξενούμενους του Γηροκομείου, οι οποίοι τους υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά!

Επίσης πήραν πιέσεις, την  θερμοκρασία και έκαναν μετρήσεις σακχάρου. 

Ο Πρόεδρος του Γηροκομείου ενημέρωσε τους σπουδαστές μας για τον τρόπο λειτουργίας του .

«Επειδή η εκπαιδευτική αυτή επίσκεψη είχε μεγάλη επιτυχία, πρόσφερε χαρά σε όλους μας και είχε πολλαπλά οφέλη τόσο για τους φιλοξενούμενους του Γηροκομείου, όσο και για τους σπουδαστές μας, που εμπλούτισαν τις γνώσεις, δεξιότητες και εμπειρίες τους, η Διευθύντρια του ΙΕΚ, οι Εκπαιδευτές και οι Σπουδαστές υποσχεθήκαμε ότι τουλάχιστον μία φορά ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ θα πραγματοποιείται μία επίσκεψή μας στο Γηροκομείο!

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο κ. Καλλιγερή και το προσωπικό του Γηροκομείου για τη φιλοξενία και ανυπομονούμε για την επόμενη επίσκεψή μας πριν τα Χριστούγεννα!!», δήλωσε η Διευθύντρια του Δ.ΙΕΚ Λήμνου  κ. Ιουλία Λυγδά.


 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

seajets superRunner

 

youtube channel