Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Σχολές Γονέων από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λήμνου: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο πρώτος κύκλος
Σχολές Γονέων από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λήμνου: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο πρώτος κύκλος
01.12.2022 | 19:16

Σχολές Γονέων από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λήμνου: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο πρώτος κύκλος

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς ο πρώτος κύκλος συναντήσεων στο πλαίσιο Συμβουλευτικής Γονέων με βιωματικό χαρακτήρα που διοργάνωσε το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Λήμνου, με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των σημαντικών ενηλίκων των παιδιών για καίρια ζητήματα που αφορούν στον ανήλικο πληθυσμό.

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν το διάστημα από 14 έως 30 Νοεμβρίου 2022 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας και οι θεματικές ενότητες που αναλύθηκαν ήταν: «Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση στην Προσχολική Ηλικία», «Διαχείριση Εφηβικής Παραβατικότητας» και «Διατροφικές Συνήθειες στην Προσχολική Ηλικία». Στις δύο πρώτες θεματικές τις εισηγήσεις πραγματοποίησαν η Ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας Μαρκάκη Πηνελόπη, η Κοινωνική Λειτουργός και η Παιδαγωγός του Κέντρου, Αδαμάκη Μαρία και Καρβέλλη Βιργινία. Σε ό,τι αφορά την τελική ενότητα, τις εισηγήσεις έκαναν η Μαρκάκη Πηνελόπη και οι Διαιτολόγοι-Διατροφολόγοι Βότση Ειρήνη Χρυσοβαλάντου και ΚουντούρηΑικατερίνη.

Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Λήμνου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην απρόσκοπτη λειτουργία των Σχολών Γονέων. Συγκεκριμένα, τις κυρίες Βότση και Κουντούρη για την αγαστή συνεργασία, τη Διεύθυνση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας για την παραχώρηση της αίθουσας με σκοπό την πραγματοποίηση της δράσης μας, το βιβλιοπωλείο «ΚΥΒΟΣ» για την ευγενική χορηγία βιβλίων, τα οποία διανεμήθηκαν κατόπιν κλήρωσης στους συμμετέχοντες των Σχολών Γονέων, καθώς και όλους τους γονείς και εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν με αμείωτο ενδιαφέρον στις συναντήσεις και μοιράστηκαν μαζί μας τους προβληματισμούς τους.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018