Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στη δίνη του συστήματος «Ariel» η Λήμνος | Προσοχή εφιστά το τοπικό κλιμάκιο της Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας (video + photos)

banner roots

Στη δίνη του συστήματος «Ariel» η Λήμνος | Προσοχή εφιστά το τοπικό κλιμάκιο της Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας (video + photos)
01.12.2022 | 15:08

Στη δίνη του συστήματος «Ariel» η Λήμνος | Προσοχή εφιστά το τοπικό κλιμάκιο της Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας (video + photos)

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Και ενώ μέχρι νωρίς το μεσημέρι το πέρασμα του συστήματος «Ariel» από τη Λήμνο ήταν έως και ευγενικό θα έλεγε κανείς, πριν απο δυο ώρες περίπου, είχαμε απότομη επιδείνωση του καιρού με έντονη καταιγίδα και κεραυνούς οι οποίοι έπληξαν την περιοχή μας!

Η έντονη βροχόπτωση δημιούργησε κυκλοφοριακό πρόβλημα στα γνωστά σημεία της Λήμνου, τα οποία κάθε φορά εδώ και χρόνια δίνουν τα ίδια προβλήματα, κάνοντας πεζούς και οχήματα στην κυριολεξία να δεινοπαθούν για να τα διασχίσουν! 

Οδός Γαροφαλλίδου, η οποία μάλιστα έκλεισε λίγη ώρα μετά την έναρξη της βροχόπτωσης, Τρίφωτο  και Καραμανλίδικα είναι κάποια απ' τα σημεία τα οποία μετατράπηκαν και σήμερα σε…παράκτιες περιοχες! 

Προβλήματα και στην περιοχή του ΚΤΕΛ, αλλά λιγότερα συγκριτικά με τα υπόλοιπα σημεία! 

Συνεργεία του Δήμου, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας βρίσκονται στους δρόμους και προσπαθούν να επέμβουν όπου είναι εφικτό. 

Εντωμεταξύ, το Τοπικό κλιμάκιο της Γ.Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας συμβουλεύει τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί τις επόμενες ώρες και να μην κυκλοφορούν αν δεν είναι άκρως απαραίτητο. 

Δείτε το οπτικοακουστικό υλικό που κατέγραψε με την κάμερα του Fm 100 ο Παναγιώτης Σκαπέτης. 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel