Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Εκλογή Προεδρείου και Περιφερειακής Επιτροπής Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

the roots web banners 06

Εκλογή Προεδρείου και Περιφερειακής Επιτροπής Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου
04.01.2024 | 09:43

Εκλογή Προεδρείου και Περιφερειακής Επιτροπής Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στην οποία διεξήχθησαν οι προβλεπόμενες αρχαιρεσίες για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου και των μελών της Περιφερειακής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 3.01.2024.

Κατά την συνεδρίαση για την εκλογή του Προεδρείου προτάθηκε για Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου από τον Περιφερειάρχη Κωνσταντίνο Μουτζούρη και εκλέχθηκε ομόφωνα ο Νίκος Μάρκου.

17042888839891704288883989

Για την θέση του Αντιπροέδρου προτάθηκε από τον επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Αλκιβιάδη Στεφανή και εκλέχθηκε ομόφωνα ο Φιλόδωρος Βιτέλλας.

Για την θέση του Γραμματέα προτάθηκε από την επικεφαλής της Ελάσσονος αντιπολίτευσης Αγλαΐα Κυρίτση και εκλέχθηκε ομόφωνα ο Γιώργος Τσακαλίας.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η εκλογή των μελών της Περιφερειακής Επιτροπής. Από την συμπολίτευση μετά από πρόταση του Περιφερειάρχη ο οποίος θα είναι και ο Πρόεδρος της Επιτροπής, εκλέχτηκαν τακτικά μέλη οι Αναστασία Αντωνέλη, Παντελής Μπουρνιάς, Δέσποινα Καλβίνου και Άγγελος Βλάττας. Αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν οι Δημήτρης Καλλίας, Νίκος Νύκτας, Ελισσαίος Μαυρατζώτης και Απόστολος Κουτσογιάννης.

Από την αντιπολίτευση εκλέχθηκαν τακτικά μέλη οι Θεόδωρος Βαλσαμίδης και Παντελής Μπουγδάνος και αναπληρωματικά μέλη οι Γιώργος Αμπατζής και Αγλαΐα Κυρίτση.

1704288883969

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

banner 300x250 superRunner thessaloniki GR

 

stenos400x400

 

youtube channel