Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Βαρβιτσιώτης: «Θα ήταν πολύ εύκολο να βγάλω από την “πρίζα” τη ΝΕΛ»

banner roots

Βαρβιτσιώτης: «Θα ήταν πολύ εύκολο να βγάλω από την “πρίζα” τη ΝΕΛ»
01.04.2014 | 10:40

Βαρβιτσιώτης: «Θα ήταν πολύ εύκολο να βγάλω από την “πρίζα” τη ΝΕΛ»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Συνάντηση με τα μέλη της διοίκησης της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας είχε εχθές στο Υπουργείο Ναυτιλίας, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου,Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, με κύριο θέμα συζήτησης τις απεργιακές ακινητοποιήσεις της Ομοσπονδίας.

Στη συνάντηση, επίσης, συμμετείχε και αντιπροσωπεία εργαζομένων της ακτοπλοϊκής εταιρείας ΝΕΛ.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης, μεταξύ άλλων ανέλαβε την πρωτοβουλία στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του να παρέμβει και να συνεννοηθεί με όλους τους εμπλεκόμενους, ώστε να καταβληθούν τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους της ΝΕΛ.

«Δεν ήμουν ποτέ απέναντι σας σε αυτή σας τη διεκδίκηση και το έχω αναφέρει σε όλους τους τόνους. Το τονίζω, διότι οι εργαζόμενοι πρέπει να πληρώνονται στην ώρα τους. Παρότι θα ήταν πολύ εύκολο για μένα να βγάλω από την “πρίζα” μία χρεωκοπημένη εταιρεία, που δεν είναι συνεπής στα δρομολόγια της και δέχομαι εγώ την κριτική γι αυτό από όλες τις πλευρές, δεν το έχω κάνει, για να μην υπάρξει κανένας εργαζόμενος στο δρόμο»,σημείωσε. 

Επιπλέον, ξεκαθάρισε ότι το Υπουργείο έχει κάνει τεράστια προσπάθεια, ώστε όλες οι πληρωμές στις ακτοπλοϊκές εταιρείες να γίνονται εγκαίρως.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel