Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Τη Δευτέρα καταφθάνει στη Λήμνο το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της σεζόν | Το πρόγραμμα των αφίξεων

banner roots

Τη Δευτέρα καταφθάνει στη Λήμνο το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της σεζόν | Το πρόγραμμα των αφίξεων
07.05.2014 | 11:42

Τη Δευτέρα καταφθάνει στη Λήμνο το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της σεζόν | Το πρόγραμμα των αφίξεων

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Τη Δευτέρα 12 Μαΐου καταπλέει στο λιμάνι της Λήμνου το πρώτο κρουαζιερόπλοιο του 2014, εγκαινιάζοντας έτσι και σε αυτόν τον τομέα την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν.

Η ανάπτυξη της κρουαζιέρας στην Λήμνο, θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντική πηγή συναλλάγματος στο νησί, δημιουργώντας μάλιστα ικανοποιητικό ανάχωμα στις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα και το νησί μας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λήμνου, με αφορμή την έλευση του πρώτου κρουαζιερόπλοιου στη Λήμνο, σημειώνει:

"Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι εμείς οι επαγγελματίες, είμαστε από τις πρώτες επαφές και εικόνες στα μάτια των τουριστών αυτών. Πρέπει να έχουμε τα καταστήματά μας ανοιχτά τις Κυριακές και τις ώρες άφιξης των κρουαζιερόπλοιων. Η εικόνα μιας αγοράς ανοιχτής, η οποία σέβεται τις επιθυμίες των ανθρώπων αυτών, δεν βοηθάει μόνο εμας τους ίδιους, αλλά δίνει και στο νησί μας, την αξία και τη ζήτηση που πρέπει να έχει ως τουριστικός προορισμός. Όλοι μαζί προσπαθούμε και ο καθένας από την πλευρά του, στην ανάδειξη της Λήμνου, σε αγαπημένου τόπου των τουριστών, ώστε χρόνο με το χρόνο να απολαμβάνουμε όλοι τα οφέλη αυτής της προσπάθειας".

Το πρόγραμμα των προσεγγίσεων στη Λήμνο, για τη φετινή τουριστική περίοδο, είναι τα παρακάτω:

                                      lastscan

 

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το