Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Έφθασε η ώρα της αλήθειας για του υποψηφίους της Λήμνου (photos)
Έφθασε η ώρα της αλήθειας για του υποψηφίους της Λήμνου (photos)
01.07.2014 | 14:24

Έφθασε η ώρα της αλήθειας για του υποψηφίους της Λήμνου (photos)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η ώρα της αλήθειας έφτασε σήμερα για τους υποψηφίους στην Λήμνο καθώς ανακοινώθηκαν  από το υπουργείο Παιδείας οι βαθμοί των υποψηφίων για τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ που έδωσαν εφέτος πανελλαδικές εξετάσεις.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν τα στατιστικά στοιχεία των βαθμολογιών δηλαδή τα ποσοστά των αριστούχων ανά μάθημα και εκείνων που έγραψαν κάτω από τη βάση.

Ο FM 100, επικοινώνησε με τους διευθυντές του ΓΕΛ Μύρινας και ΓΕΛ Μούδρου, οι οποίοι συνεχάρησαν του αριστούχους.

Στο ΓΕΛ Μύρινας φέτος υπήρξαν 3 μαθητές που κατάφεραν βαθμολογία άνω του 18, με τον πρώτο να αγγίζει 18.9, ενώ στο ΓΕΛ Μούδρου ο μεγαλύτερος βαθμός ήταν το 18.3.

Στο Λύκειο Μούδρου επιδόθηκαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις 23 μαθητές ενώ στο Λύκειο Μύρινας 69 μαζί με τους μαθητές που έδωσαν για δεύτερη φορά.

Δείτε εδώ τις βαθμολογίες των μαθητών Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας:

όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν, μετά τις 13:00 μ.μ. της Τρίτης, να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr

πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

- Οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων αναμένεται να ανακοινωθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Υπενθυμίζεται, ότι οι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ, οι οποίοι συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, πρέπει μέχρι τις 4-7-2014 να έχουν ολοκληρώσει την εξέτασή τους στις πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα).

Τέλος, επισημαίνεται ότι μέχρι την Πέμπτη 3-7-2014 οι υποψήφιοι θα μπορούν να κάνουν μόνο πρόχειρα μηχανογραφικά δελτία (προσωρινή αποθήκευση).

Από την Πέμπτη 3-7-2014 ως τη Δευτέρα 14-7-2014 όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr.

Φώτο: Ανθή Φακιριάδου

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018