Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ξεκίνησαν οι εργασίες στο γήπεδο Κοντιά | Στην τελική ευθεία η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα

AquaBlue WebBanner 750x150 from970

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο γήπεδο Κοντιά | Στην τελική ευθεία η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα
26.08.2026 | 20:10

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο γήπεδο Κοντιά | Στην τελική ευθεία η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Σε τροχιά υλοποίησης μπήκε η πλήρης αποκατάσταση του Δημοτικού Γηπέδου Κοντιά στη Λήμνο, καθώς ξεκίνησαν οι εργασίες για την τοποθέτηση του νέου συνθετικού χλοοτάπητα.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε συνέχεια της σύμβασης που υπεγράφη στις 20 Ιουλίου 2026 μεταξύ της Δημάρχου Λήμνου, Ελεονώρας Γεώργα, και της αναδόχου εταιρείας «Σ. Σφακιανάκης – Α. Τολούδης ΙΚΕ», παρουσία του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Κοντιά, Βασίλη Ψυχούδη.

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 205.158,10 ευρώ (με ΦΠΑ), χρηματοδοτείται στο πλαίσιο των παρεμβάσεων αποκατάστασης ζημιών από φυσικές καταστροφές στον Δήμο Λήμνου. Αφορά την προμήθεια, μεταφορά και εγκατάσταση συνθετικού τάπητα τελευταίας γενιάς, αποκαθιστώντας τις φθορές που είχαν προκληθεί από τα έντονα καιρικά φαινόμενα της 30ής Νοεμβρίου 2024.

Όπως είχε επισημάνει η Δήμαρχος Λήμνου κατά την υπογραφή της σύμβασης, η παρέμβαση αυτή είναι ουσιαστική, καθώς το γήπεδο του Κοντιά αποτελεί κομβικό σημείο αθλητισμού για τη νεολαία και την τοπική κοινωνία, ενώ με την ολοκλήρωση των εργασιών θα αποδοθεί ξανά στους αθλητές πλήρως αναβαθμισμένο και ασφαλές.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel