Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Οφείλουμε να υποστηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία για ποιοτική εκπαίδευση»

afoi poriazi

charitakis banner new

«Οφείλουμε να υποστηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία για ποιοτική εκπαίδευση»
29.08.2014 | 19:41

«Οφείλουμε να υποστηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία για ποιοτική εκπαίδευση»

Συντάκτης/Συντάκτρια: 
Κατηγορία: Λήμνος

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή των υποψηφίων μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο Βουλευτής Νομού Λέσβου, Παύλος Βογιατζής, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Θέλω και προσωπικά να συγχαρώ όλους τους μαθητές μας που σήμερα είδαν τους κόπους τους να αναγνωρίζονται και τους στόχους τους να ευοδώνονται και να τους ευχηθώ να έχουν καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία.

Για όλους εσάς που καταφέρατε να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας εύχομαι η μόρφωση που θα λάβετε να είναι για εσάς η μεγαλύτερη αποζημίωση και το εφαλτήριο για συνεχή και αδιάκοπη πρόοδο στη ζωή σας. Αλλά και για όλους εσάς που θα προσπαθήσετε ξανά, ευελπιστώ αυτή η δοκιμασία να σας κάνει ακόμα πιο δυνατούς και με επιμονή και υπομονή να επιτύχετε με τη σειρά σας τους δικούς σας στόχους.

Ταυτόχρονα, οφείλουμε να συγχαρούμε ιδιαίτερα και τους γονείς, οι οποίοι καταβάλλοντας τις δικές τους προσπάθειες, παρακολουθούν κάθε χρονιά την αγωνία και τον αγώνα των παιδιών τους, πολύτιμοι υποστηρικτές των προσπαθειών τους.

Η μόρφωση και η επιστημονική εξειδίκευση παραμένει ο υψηλότερος στόχος του ανθρώπου και της κοινωνίας, γι’ αυτό και όλοι εμείς, στο βαθμό που ο καθένας μας δύναται, οφείλουμε να υποστηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που εξασφαλίζει ακόμη πιο ποιοτική εκπαίδευση, ακόμη μεγαλύτερη ισότητα στην πρόσβαση όλων για μάθηση».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018