Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Κινητοποίηση υπαλλήλων ΑΕΙ - ΤΕΙ έξω από τη Βουλή
Κινητοποίηση υπαλλήλων ΑΕΙ - ΤΕΙ έξω από τη Βουλή
18.12.2012 | 03:16

Κινητοποίηση υπαλλήλων ΑΕΙ - ΤΕΙ έξω από τη Βουλή

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Ελλάδα

Στο ψήφισμά τους οι εργαζόμενοι χαρακτηρίζουν, μεταξύ άλλων, «αντισυνταγματική και πολλαπλώς άνομη» την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τη διαθεσιμότητα.Παράλληλα, προσθέτουν ότι απολύονται στελέχη με μακροχρόνια εμπειρία και επιμόρφωση τα οποία επί χρόνια στήριξαν την εργασία τους αναλαμβάνοντας υπερβολικό φόρτο εργασίας χωρίς επιπλέον αμοιβή.

«Πρόκειται για ένα οριζόντιο μέτρο το οποίο, με ρατσιστικό τρόπο, καταδικάζει στην ανεργία στελέχη με εμπειρία και επιμόρφωση, νευραλγικής σημασίας για το Ίδρυμά μας» τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Σιάχος.

«Σήμερα στον χώρο των ΑΕΙ και ΤΕΙ 160 άτομα πλήττονται άδικα με οριζόντιες ρυθμίσεις και χωρίς καμία αξιολόγηση. Αυτοί οι υπάλληλοι της Β΄βάθμιας εκπαίδευσης αποτελούν την ραχοκοκαλιά του συστήματος λειτουργίας του δημόσιου τομέα και η απώλειά τους θα έχει τεράστιες συνέπειες» είπε το μέλος της Ομοσπονδίας Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέτρος Ζούνης.
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018