Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο Βασίλης Κικίλιας για τον πρώτο εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού

banner roots

Φωτογραφίες: William Faithful Φωτογραφίες: William Faithful
27.12.2020 | 12:52

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο Βασίλης Κικίλιας για τον πρώτο εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Ελλάδα

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» έφτασε στις 12:30 ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος  θα είναι παρών στον πρώτο εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού που θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας.

Σημειώνεται ότι ο πρώτος άνθρωπος που θα εμβολιαστεί στην Ελλάδα, είναι η Ευσταθία Καμπισιούλη, νοσηλεύτρια σε ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός και ο εμβολιασμός θα λάβει χώρα στις 13:00. 

Κατά την είσοδό του στο νοσοκομείο, ο υπουργός τόνισε ότι «ξεκίνησε η επιχείρηση "Ελευθερία" με τους πρώτους εμβολιασμούς» και επεσήμανε ότι «όλα πηγαίνουν βάσει σχεδιασμού». 

DSC_5315

«Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της αντίστροφης μέτρησης για να πάρουμε τη ζωή μας πίσω. Πρώτη εμβολιάζεται μια νοσηλεύτρια και μετά ένας υπέργηρος σε αυτή την επιχείρηση «Ελευθερία», και φυσικά σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός της χώρας σε μία συμβολική κίνηση αλλά και ουσιαστική προστασίας από την Covid-19», ανέφερε ο υπουργός, ενώ προσέθεσε ότι «προχωράμε με προσοχή χωρίς βιασύνες, βήμα, βήμα και θα πάμε καλά, με προσοχή».

Υπογράμμισε δε ότι «πρόκειται για μία δύσκολη επιχείρηση, η οποία χρειάζεται σχεδιασμό».

Τέλος, ο υπουργός Υγείας, δέχτηκε και ευχές για τη γέννηση  του γιου του.

 

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το