Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Μαρία Λιάσκα-Μαυράκη παρουσίασε το νέο της βιβλίο στη Λήμνο | Παρούσα και η Μαρία Λαμπαδαρίδου-Πόθου (photos)

the roots web banners 06

Η Μαρία Λιάσκα-Μαυράκη παρουσίασε το νέο της βιβλίο στη Λήμνο | Παρούσα και η Μαρία Λαμπαδαρίδου-Πόθου (photos)
07.08.2015 | 19:26

Η Μαρία Λιάσκα-Μαυράκη παρουσίασε το νέο της βιβλίο στη Λήμνο | Παρούσα και η Μαρία Λαμπαδαρίδου-Πόθου (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Πραγματοποιήθηκε χθές το βράδυ στο Γυμνάσιο της Μύρινας, η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Mαρίας Λιάσκα-Μαυράκη με τίτλο «Ο κύκλος με τη θάλασσα».

Τη βραδιά συντόνισε η Άσπα Αρώνη – Κότσαλη, ενώ για τη συγγραφέα και το έργο της μίλησε ο Θεόδωρος Αγγλιάς, δικηγόρος-ζωγράφος. Την εκδήλωσε «έντυσε» μουσικά, ο Κυριάκος Γκουβέντας, ο Δημήτρης Μαυράκης και ο Στέφανος Τσατάλμπασης. 

Πλήθος κόσμου τίμησε τη συγγραφέα, στηρίζοντας τη δεύτερη προσπάθειά της στο χώρο του βιβλίου. Το παρόν έδωσε και η συγγραφέας Μαρία Λαμπαδαρίδου-Πόθου, την οποία δεν παρέλειψε να ευχαρίστησει η Μαρία Λιάσκα-Μαυράκη για την παρουσία της στην εκδήλωση.

Ειδικότερα, η ίδια έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook: «Ευχαριστώ θερμά τον εξαιρετικό κύριο Αγγλιά για την πολύτιμη βοήθεια του, την αγαπημένη μου Aspa Aroni, τον Στε Τσατάλ ετοιμοπόλεμο και χαρισματικό πάντα, τον Kyriakos Gouventas B -δεν χρειαζόνται άλλα λόγια- τη Σοφία Καρβουνά με τη μαγική φωνή, και τον Dimitris Mavrakis για τις ωραίες στιγμές που μας χάρισαν στην χθεσινή παρουσίαση του βιβλίου μου. Πολλά ευχαριστώ για τον Βασίλη και τον κο Λιαράκο που μας βοήθησαν.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ την Maria Lampadaridou Pothou που με την παρουσία της και μόνο δίνει ελπίδα πως αυτός ο κόσμος μπορεί και να μην είναι τόσο κακός. Φυσικά πιο πολύ από όλους ευχαριστώ όλους εσάς που ήσασταν εκεί. Είδα πολύ κόσμο που δεν τον ήξερα κι αυτό είναι πολύ τιμητικό για έναν συγγραφέα ειδικά τόσο νέο σαν κι εμένα. Είδα κόσμο που ήρθε γιατί αγαπάει το βιβλίο και δεν ήρθε από υποχρέωση. Να ευχαριστήσω και όσους δεν ήρθαν παρά την αγάπη τους στη λογοτεχνία, στα κοινά και ειδικά σε μένα.... μου μαθαίνουν ακόμη τον κόσμο ...κι αυτό είναι ένα μεγάλο ατού για τους καλλιτέχνες».

Η Μαρία Λαμπαδαρίδου-Πόθου ανταποκρίθηκε στις ευχαριστίες της νεότερης συγγραφέα γράφωντας: «Γιατί η δουλειά σου αξίζει αγαπητή Μαρία - και χαίρομαι που μπόρεσα και ήρθα στην όμορφη παρουσίαση».

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το