Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η ομάδα βόλει των κοριτσιών του ΓΕΛ Μύρινας, πρωταθλήτρια του Ν. Λέσβου στο σχολικό πρωτάθλημα.
afoi poriazi
Η ομάδα βόλει των κοριτσιών του ΓΕΛ Μύρινας, πρωταθλήτρια του Ν. Λέσβου στο σχολικό πρωτάθλημα.
10.04.2013 | 20:48

Η ομάδα βόλει των κοριτσιών του ΓΕΛ Μύρινας, πρωταθλήτρια του Ν. Λέσβου στο σχολικό πρωτάθλημα.

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Η Λήμνος έχει λατρέψει το άθλημα του βόλει και αυτό φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού πια,στην ζέση με την οποία το έχει αγκαλιάσει η νεολαία του και στα νικηφόρα αποτελέσματα που έρχονται το ένα μετά το άλλο, είτε σε συλλογικό επίπεδο, είτε σε επίπεδο διοργάνωσης σχολικών αγώνων.

Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά στο προσκήνιο, βρίσκεται η νίκη της ομάδας βόλει των κοριτσιών του ΓΕΛ Μύρινας, στα πλαίσια διοργάνωσης των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων.

Η ομάδα της Λήμνου, έπαιξε χθες στο κλειστό Γυμναστήριο Μυτιλήνης, με την αντίστοιχη ομάδα του ΓΕΛ Παμφίλων. Ο αγώνας έλειξε με 1-2 σετ (στα σχολικά πρωταθλήματα παίζονται 3 σετ), υπερ της ομάδας της Λήμνου, η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια ν. Λέσβου.

Αξίζει να επισημάνουμε, ότι ο τίτλος αυτός κερδίζεται πρώτη φορά από ομάδα σχολείου της Λήμνου. Κορίτσια και προπονητής αφιέρωσαν τη χτεσινή νίκη στον Νίκο Σαμαρά.

Στη πρωινή εκπομπή του σταθμού μας "Θέμα & Ανάθεμα", μίλησε ο Γυμναστής της ομάδας, ο κ. Μπουρουτζίκας Κώστας, ο οποίος μας μετέφερε το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στους κόλπους της ομάδας, μετά τη χτεσινή τους νίκη.

Αν το σχετικό κονδύλι εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας, το οποίο καλύπτει τα έξοδα των αγώνων, τότε την επόμενη Τρίτη 16 Απριλίου, η ομάδα του ΓΕΛ Μύρινας στα πλαίσια της επόμενης φάσης, θα παίξει στον Πειραιά με σχολική ομάδα της περιοχής.

Στο χθεσινό παιχνίδι αγωνίστηκαν οι μαθήτριες:

Βλαχάτσου Μαρία
Καναρέλλη Γεωργία

Λανταβού Μαργαρίτα
Λέτσιου Ελένη
Μουτζούρη Κατερίνα
Μπρούσου Παρασκευή
Νικηφορίδου Σοφία
Ντάτσιου Πέρσα
Ξανθοπούλου Πηνελόπη
Παπαβασιλείου Ιωάννα

Σχόλιο FM 100: Ο σπόρος που μπόλιασε ο Νίκος Σαμαράς είναι πολύ γερός στην κοινωνία και στη νεολαία της Λήμνου. Φύτρωσε και άνθισε όταν κανείς δεν το πίστευε και πολλοί το σνόμπαραν, αλλά ήδη άρχισαν να δρέπονται οι πρώτοι καρποί. Έπεται συνέχεια...

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018